Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nővel miértnem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nővel miértnem lehet logikusan, értelmesen, veszekedés nélkül vitatkozni?

Figyelt kérdés

Egy nő a párja összes létező (és nem létező) hibáját felsorolhatja vita során, míg ő egyet sem ismer el a sajátjai közül?

Vajon erre mondják hogy a nőnek mindig "igaza van"?

2022. nov. 21. 00:31
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
67%

Nem, ez a "ha állítasz valamit, azt bizonyítanod kell" alaptétel.

De nem, te most érzelmeskedsz, linkelés helyett besértődsz és megfutamodsz. Nem lehet veled logikusan beszélni. A tények számítanak, nem a kis megérzéseid, meg ahogy elképzeled a világot. Objektivitás, tények, adatok - ezt nem vagy képes szolgáltatni, ezért elbújsz. Bárcsak logikus, racionális vitapartner lennél.

2022. nov. 22. 00:07
 42/50 anonim ***** válasza:
8%

Nézd: a kedvedért még egyszer írok.

Én tényeket írtam idáig, nézz utána.

Arról nem tehetek, hogy 3 kretén rám szállt, és minden írásomat lepontozta - értelmes, erkölcsös ember meg nem pontoz itt.

Úgyhogy ebből tényleg elég. Ha valóban érdekelne téged a dolog, akkor felpontoznád legalább azokat, amire kérdezel.

(Tudom, most jön: téged nem érdekel a pontozás. Mást meg igen. Akkor az jön, hogy rosszat írok: ez meg nem igaz, hogy minden egyes írásom 3 db. nullát érne. Akkor pl. miért is kérdezel ennyit?)

Ha érdekel, egyébként nem kell nekem elhinni, nézz utána magad. Egy normális fórumon én is megkeresném a forrásokat, de azért, hogy aztán a tudományos cikkeket is lepontozzák... aki hülye akar maradni, annak itt sikerülni is fog, ez a fórum ezt is támogatja.

2022. nov. 22. 00:19
 43/50 anonim ***** válasza:
53%

Nem úgy működik a tudomány, hogy büfizek valamit, és keresse meg mindenki magának, mire alapozom.

Nem tudsz ilyet linkelni, mert nem létezik ilyen tanulmány. Az érzéseidet írtad le. Semmi tény, semmi adat. Ha az irónia fájna, ide hallanám, ahogy üvöltesz.

Minél többet hadoválsz, annál jobban ég *nekem* az arcom a szekunder szégyenérzettől. De írj még, link nélkül, csinálj magadból még nagyobb bohócot.

2022. nov. 22. 00:28
 44/50 anonim ***** válasza:
46%

Kretén vagy. E szerint te vagy az egyik (?) lepontozó. Vagy esetleg mind.

Most csak ezeket találtam:

[link]

[link]

[link]

Tudod, nem egyszerű olyanokat keresni, amit évekkel ezelőtt olvastam. De a kedvedért külön majd fel fogok építeni adatbázist minden általam olvasott tudományos írásról, hogy szükség esetén azonnal be tudjam idézni.

Gondolom, így is nullára értékelnéd, úgyhogy tuti megérné.

Most inkább azért írtam, hogy ha valaki idetéved, aki nem csak szórakozni jön, mint te (különben magad is kerestél volna) - akkor legalább valami normálisat is lásson.

2022. nov. 22. 00:39
 45/50 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, de ahhoz logikus, értelmes férfi kell vitapartnernek....
2022. nov. 22. 06:57
 46/50 anonim ***** válasza:

44

Mindenféle rosszindulat nélkül kérdezem: Szerinted ezek tudományos cikkek/értékelhető források?

2022. nov. 22. 12:59
 47/50 anonim ***** válasza:
41%

Határeset.

Mondom, hogy nem találom az eredetit, az már sajnos nagyon régen volt.

Kb. annyi volt benne, hogy születés előtt egy hónappal a tesztoszteron átprogramozza a fiú magzatok agyát.

Ezért vannak azok a különbségek, amelyek eredetileg is léteznek férfi és nő között.

Pl. az, hogy a férfiak irányok alapján tájékozódnak, míg a nők tájékozódási pontok szerint.

Hogy a férfiak egy dologra tudnak összpontosítani, de arra erősen, míg a nők alapból sokfélére, felületesen.

Hogy a nők érzelemvezéreltek (az okos nők is), míg a férfiak racionálisak.

MINDEZ NAGY ÁTLAGBAN ÉRTENDŐ.

Stb. stb.

A bátorság pl. egyértelműen a tesztoszteronnak köszönhető. Ha egy nőnek ebből túltengése van, ő is bátrabb lesz.

Ettől függetlenül természetesen van sok nevelt tulajdonság is, ami lehet változtatni.

2022. nov. 22. 13:20
 48/50 anonim ***** válasza:
Ezek mind Kiskegyed mítoszok.
2022. nov. 22. 16:41
 49/50 anonim ***** válasza:

A nők nem érzelmesebbek:

[link]

[link]

"Mondom, hogy nem találom az eredetit, az már sajnos nagyon régen volt.

Kb. annyi volt benne, hogy születés előtt egy hónappal a tesztoszteron átprogramozza a fiú magzatok agyát."

Ha ezt nem találod 2022-ben az interneten, akkor tényleg valami ingyenes szórólapon lehetett, mint ezer urban myth, amit ma már jobban tudunk.

2022. nov. 22. 16:51
 50/50 anonim ***** válasza:
Szendi még a Kiskegyednél is rosszabb. Terveztem, hogy kielemzem, és linkelek pár értelmes forrást, de kicsit meghaltam belül, megmondom őszintén. :D
2022. nov. 22. 16:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!