Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nővel miértnem lehet logikusan, értelmesen, veszekedés nélkül vitatkozni?
Egy nő a párja összes létező (és nem létező) hibáját felsorolhatja vita során, míg ő egyet sem ismer el a sajátjai közül?
Vajon erre mondják hogy a nőnek mindig "igaza van"?
"Melyik részét nem értetted annak, hogy van logikájuk, csak az érzelmeik ezt felülbírálják?"
És te melyik részét nem érted annak, hogy ez (szaknyelven mondva) bullshit? :)
Komoly szakmád lehet ahol a bullshit a szaknyelv része. Majd akkor leszel hiteles FEMINISTA, ha elfogadod egy férfi véleményét. Addig meg csak ÁRTASZ mint használsz annak a csodálatos társadalmi vívmánynak. Rajtad keresztül ma már borsózik a hátam a feminizmus szó hallatán, mondjuk ezért minden nap kőkeményen meg is dolgozol!
Feminizmus rajtad keresztül: mindig mindenben a férfi a hibás, lehet az 8 diplomás természetvédő, gondos családapa, társadalmi nobel díjal. Egy nővel nem lehet értelmesen, ész érvek mellett partnerként beszélni, mert a feminista nő az vádol és támad. Mindig, mindenkor kizárólag a feminista nőknek van igazuk, ha más álláspontot hall akkor támad, személyeskedik, magas lóról beszél. Legfőbb érv az általánosítás. Megjegyezném, hogy a férfiakat is ér hátrány, a férfiaknak is vannak nehézségeik, a férfiak is dolgoznak és hoznak áldozatot. Viszont egy egészséges ember nem kiragadott problémákból vezeti le hogy egy komplett nemnek nagyon rossz az egész világon.
Azt már észrevettem, hogy a legnagyobb aktivisták mindenben a frusztrált vagy lelkisérült emberek. Én megértem ha egy nőnek problémája van, de érdekes, hogy miért van sok-sok nőnek jó élete, miért nem azt látni hogy minden nőt zaklatnak, mindent nőnek csak felel a fizetése? Vagy miért van az, hogy rengeteg nőnek normális férje van? Normális családban? Vagy mond neked az a szó valamit, hogy bértábla? Abban nincs megkülönböztetés hogy bértábla nőknek és férfiaknak. Vagy a KRESZ-ben, a kulturális, a gazdasági életben hol ér hátrányos megkülönböztetés? Anyámat, nővéremet, a feleségemet miért nem ért hátrányos megkülönböztetés? Fura hogy sosem panaszkodtak, ellenben nagyon jó beszélgető partnerek. Egyik sem vált el, sütnek, főznek, dolgoznak, gyereket nevelnek, a én dettó, a férjeik úgyszintén. Elég gáz mi?! Ennyire megalázott nők és jól érzik magukat veled ellentétben. A szivárványos nézeteiddel meg azokat boldogítsd akik vevők rá, ellenben a többi embert csak terheled velük.
Veled ellentétben választékosan fogalmaztam, normálisan kifejtettem a véleményem. A személyeskedő űber prosztó stílusoddal meg ne gyere, én nem az a kultúrkör vagyok. Remélem nem okoz nehézséget. Ha viszont emberi hangon és nyelven elmondod a véleményedet, az elolvasom. Ahogy az eredeti poszt is kérdezte. Logikusan, értelmesen.
"Komoly szakmád lehet ahol a bullshit a szaknyelv része. "
Ez csak egy amolyan fordulat. Mindent szó szerint veszel?
"Majd akkor leszel hiteles FEMINISTA, ha elfogadod egy férfi véleményét."
Engem nem érdekel, hogy hiteles feministának kategorizálnak-e mások.
Amúgy te mikor fogod elfogadni pl. az én véleményem?
"Feminizmus rajtad keresztül: mindig mindenben a férfi a hibás, lehet az 8 diplomás természetvédő, gondos családapa, társadalmi nobel díjal. "
Rajtam keresztül aztán biztos nem.
Nekem semmi bajom a férfiakkal. Van bátyám, akit nagyon szeretek, van lassan 10 éve párom is, a munkahelyemen pedig kizárólag férfiak a közvetlen kollégáim. Mindegyikkel jól kijövök, azzal is, aki nyíltan antifeminista.
" Vagy mond neked az a szó valamit, hogy bértábla? Abban nincs megkülönböztetés hogy bértábla nőknek és férfiaknak."
Miért releváns, hogy NEKEM mond-e?
Panaszkodtam én a fizetésemre? :D
"Ennyire megalázott nők és jól érzik magukat veled ellentétben."
Velem ellentétben? :D Én is jól érzem magam. Gyerekem ugyan még nincs, de boldog vagyok a párommal, a fizetésemmel és főzni is szoktam.
"A személyeskedő űber prosztó stílusoddal meg ne gyere, én nem az a kultúrkör vagyok."
Írtam egyetlen sort. Annyit írtam, hogy nincs olyan, hogy a nők ilyenek, a férfiak olyanok, a nők nem tudnak logikusan vitázni, bezzeg a férfiak.
A legtöbb ember nem képes erre (most mutattad be, hogy te a legkevésbé sem :D), nincs nemi különbség. Intelligenciaszint és neveltetés kérdése.
Ha emiatt frusztrált femináci vagyok, akkor állok elébe, ez van.
"Annyit írtam, hogy nincs olyan, hogy a nők ilyenek, a férfiak olyanok"
Csak ez a baj, hogy ez nem igaz.
ÁLTALÁNOSSÁGBAN eléggé különböznek. A terhesség utolsó hónapjában a tesztoszteron eléggé átépíti a fiúk agyát, ez ma már egy tudományos tény.
Természetesen - mint említettem is - a legtöbb nő BIZONYOS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT képes logikusan is gondolkodni. Csak nem ez az alapállapota.
Ugyanígy vannak logikátlan férfiak is. Csak nem ez a jellemző.
Ezen szerintem felesleges vitatkozni, mert ilyen alapon a napsütésen is vitatkozhatnánk, hogy létezik-e.
Akkor művelődni kellene kicsit tudományos kérdésekben.
Pont erre illik a "ma már". Amit te írsz, az nagyon nem a "ma már", hanem az 50-100 évvel ezelőtti álláspont.
"Természetesen - mint említettem is - a legtöbb nő BIZONYOS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT képes logikusan is gondolkodni. Csak nem ez az alapállapota."
Erre linkelj már valamit. Ne feminát vagy blikket.
Nézd: az eddigi írásaim mind nullára pontozták. Még azt is, ahol kérdeztem.
Ez nem egy logikus, észszerű, vagy bármilyen szempontból pozitív viselkedés.
Ez maga a tipikus női "nem tetszik, tehát nem igaz, pusztuljon!" viselkedés.
Úgyhogy ennyi nekem elég, nem boxzsáknak jöttem ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!