Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nővel miértnem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nővel miértnem lehet logikusan, értelmesen, veszekedés nélkül vitatkozni?

Figyelt kérdés

Egy nő a párja összes létező (és nem létező) hibáját felsorolhatja vita során, míg ő egyet sem ismer el a sajátjai közül?

Vajon erre mondják hogy a nőnek mindig "igaza van"?

2022. nov. 21. 00:31
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
84%

"Melyik részét nem értetted annak, hogy van logikájuk, csak az érzelmeik ezt felülbírálják?"

És te melyik részét nem érted annak, hogy ez (szaknyelven mondva) bullshit? :)

2022. nov. 21. 17:13
 32/50 anonim ***** válasza:
0%
Akkor fogalmazd meg, hogy szerinted ezt hogyan lehet szakszerűen leírni. A "hülyeség az egész" az NEM szakszerű meghatározás.
2022. nov. 21. 17:46
 33/50 anonim ***** válasza:
12%

Komoly szakmád lehet ahol a bullshit a szaknyelv része. Majd akkor leszel hiteles FEMINISTA, ha elfogadod egy férfi véleményét. Addig meg csak ÁRTASZ mint használsz annak a csodálatos társadalmi vívmánynak. Rajtad keresztül ma már borsózik a hátam a feminizmus szó hallatán, mondjuk ezért minden nap kőkeményen meg is dolgozol!

Feminizmus rajtad keresztül: mindig mindenben a férfi a hibás, lehet az 8 diplomás természetvédő, gondos családapa, társadalmi nobel díjal. Egy nővel nem lehet értelmesen, ész érvek mellett partnerként beszélni, mert a feminista nő az vádol és támad. Mindig, mindenkor kizárólag a feminista nőknek van igazuk, ha más álláspontot hall akkor támad, személyeskedik, magas lóról beszél. Legfőbb érv az általánosítás. Megjegyezném, hogy a férfiakat is ér hátrány, a férfiaknak is vannak nehézségeik, a férfiak is dolgoznak és hoznak áldozatot. Viszont egy egészséges ember nem kiragadott problémákból vezeti le hogy egy komplett nemnek nagyon rossz az egész világon.

Azt már észrevettem, hogy a legnagyobb aktivisták mindenben a frusztrált vagy lelkisérült emberek. Én megértem ha egy nőnek problémája van, de érdekes, hogy miért van sok-sok nőnek jó élete, miért nem azt látni hogy minden nőt zaklatnak, mindent nőnek csak felel a fizetése? Vagy miért van az, hogy rengeteg nőnek normális férje van? Normális családban? Vagy mond neked az a szó valamit, hogy bértábla? Abban nincs megkülönböztetés hogy bértábla nőknek és férfiaknak. Vagy a KRESZ-ben, a kulturális, a gazdasági életben hol ér hátrányos megkülönböztetés? Anyámat, nővéremet, a feleségemet miért nem ért hátrányos megkülönböztetés? Fura hogy sosem panaszkodtak, ellenben nagyon jó beszélgető partnerek. Egyik sem vált el, sütnek, főznek, dolgoznak, gyereket nevelnek, a én dettó, a férjeik úgyszintén. Elég gáz mi?! Ennyire megalázott nők és jól érzik magukat veled ellentétben. A szivárványos nézeteiddel meg azokat boldogítsd akik vevők rá, ellenben a többi embert csak terheled velük.

Veled ellentétben választékosan fogalmaztam, normálisan kifejtettem a véleményem. A személyeskedő űber prosztó stílusoddal meg ne gyere, én nem az a kultúrkör vagyok. Remélem nem okoz nehézséget. Ha viszont emberi hangon és nyelven elmondod a véleményedet, az elolvasom. Ahogy az eredeti poszt is kérdezte. Logikusan, értelmesen.

2022. nov. 21. 17:52
 34/50 anonim ***** válasza:
68%
Úgy, hogy nincs ilyen összefüggés nemek szerint. Nőben és férfiban is van ilyen is, olyan is.
2022. nov. 21. 17:52
 35/50 anonim ***** válasza:
4%
34. Végre egy értelmes válasz! Ki honnan jött, hogy nevelkedett. Felnőtt korban már nem nagyon tudja az alapjait megváltoztatni, legyen az nő vagy férfi! Általánosítás meg a világ legnagyobb faxsága, emiatt már jó pá 10 millió ember meghalt.
2022. nov. 21. 17:55
 36/50 anonim ***** válasza:
100%

"Komoly szakmád lehet ahol a bullshit a szaknyelv része. "

Ez csak egy amolyan fordulat. Mindent szó szerint veszel?

"Majd akkor leszel hiteles FEMINISTA, ha elfogadod egy férfi véleményét."

Engem nem érdekel, hogy hiteles feministának kategorizálnak-e mások.

Amúgy te mikor fogod elfogadni pl. az én véleményem?

"Feminizmus rajtad keresztül: mindig mindenben a férfi a hibás, lehet az 8 diplomás természetvédő, gondos családapa, társadalmi nobel díjal. "

Rajtam keresztül aztán biztos nem.

Nekem semmi bajom a férfiakkal. Van bátyám, akit nagyon szeretek, van lassan 10 éve párom is, a munkahelyemen pedig kizárólag férfiak a közvetlen kollégáim. Mindegyikkel jól kijövök, azzal is, aki nyíltan antifeminista.

" Vagy mond neked az a szó valamit, hogy bértábla? Abban nincs megkülönböztetés hogy bértábla nőknek és férfiaknak."

Miért releváns, hogy NEKEM mond-e?

Panaszkodtam én a fizetésemre? :D

"Ennyire megalázott nők és jól érzik magukat veled ellentétben."

Velem ellentétben? :D Én is jól érzem magam. Gyerekem ugyan még nincs, de boldog vagyok a párommal, a fizetésemmel és főzni is szoktam.

"A személyeskedő űber prosztó stílusoddal meg ne gyere, én nem az a kultúrkör vagyok."

Írtam egyetlen sort. Annyit írtam, hogy nincs olyan, hogy a nők ilyenek, a férfiak olyanok, a nők nem tudnak logikusan vitázni, bezzeg a férfiak.

A legtöbb ember nem képes erre (most mutattad be, hogy te a legkevésbé sem :D), nincs nemi különbség. Intelligenciaszint és neveltetés kérdése.

Ha emiatt frusztrált femináci vagyok, akkor állok elébe, ez van.

2022. nov. 21. 18:11
 37/50 anonim ***** válasza:
0%

"Annyit írtam, hogy nincs olyan, hogy a nők ilyenek, a férfiak olyanok"

Csak ez a baj, hogy ez nem igaz.

ÁLTALÁNOSSÁGBAN eléggé különböznek. A terhesség utolsó hónapjában a tesztoszteron eléggé átépíti a fiúk agyát, ez ma már egy tudományos tény.

Természetesen - mint említettem is - a legtöbb nő BIZONYOS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT képes logikusan is gondolkodni. Csak nem ez az alapállapota.

Ugyanígy vannak logikátlan férfiak is. Csak nem ez a jellemző.

Ezen szerintem felesleges vitatkozni, mert ilyen alapon a napsütésen is vitatkozhatnánk, hogy létezik-e.

2022. nov. 21. 18:21
 38/50 anonim ***** válasza:
100%

Akkor művelődni kellene kicsit tudományos kérdésekben.

Pont erre illik a "ma már". Amit te írsz, az nagyon nem a "ma már", hanem az 50-100 évvel ezelőtti álláspont.

2022. nov. 21. 18:24
 39/50 anonim ***** válasza:

"Természetesen - mint említettem is - a legtöbb nő BIZONYOS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT képes logikusan is gondolkodni. Csak nem ez az alapállapota."

Erre linkelj már valamit. Ne feminát vagy blikket.

2022. nov. 21. 19:10
 40/50 anonim ***** válasza:
0%

Nézd: az eddigi írásaim mind nullára pontozták. Még azt is, ahol kérdeztem.

Ez nem egy logikus, észszerű, vagy bármilyen szempontból pozitív viselkedés.

Ez maga a tipikus női "nem tetszik, tehát nem igaz, pusztuljon!" viselkedés.

Úgyhogy ennyi nekem elég, nem boxzsáknak jöttem ide.

2022. nov. 21. 19:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!