Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Veszekedés után visszaolvassátok hogy mi volt a baja veletek a párotoknak, vagy krvára l*zarjátok?
Nyilván aki távkapcsolatban él vagy valami okból üzenetben sikerült leírni a problémákat, mert ott robbantatok ki.
Vagy egy férfinek felesleges leírni mi zavarja a nőt?
Az a baj, hogy teljesen mindegy az, hogy itt a felhasználók visszaolvassák vagy éppen nem érdekli őket a dolog attól még a te barátod cselekedhet másképpen. Te ismered őt, és te tudod, hogy mennyire tud megbánni dolgokat vagy mennyire látja be a hibáit.
(De, ha ez segít neked valamit vagy megnyugtat akkor elmondom, hogy én például mindig vissza szoktam olvasni.)
Olyanok amilyenek szóban is.
Ha pl szóban vitatkoztok es meg se hallja amiket mondasz csak a magáét fújja vagy lereagálja a te problémáid ket szóval es kész, ugyanez lenne ha le is írod.
Azaz látja hogy litania megint ugyanaz a bajod, es vagy veszi a fáradtságot hogy 2 szoban lereagálja, vagy azt sem.
Ha viszont olyan aki vitatkozásoknál foglalkozik a problemaiddal, meghallja es erdemben reagalja le es valtoztat is meg stb, az amikor megkapja a litániát lehet fel is hiv inkabb megbeszelni. De az is max csak átfutná szerintem.
Én még itt a gyk n se olvasom el ha valaki tagolatlan omlesztett kiborulást ad elo. A lényeget kiveszem belole, amit 2 sorban meglehetett volna mellesleg írni nem kellett volna a litánia..es ugy reagálok.
Ez ilyen dühből, sértődöttségből kiírt általános lehúzó kérdés olyan homályos megfogalmazással, ami konkrétan fájdalmas. Teljesen értelmetlen.
Kérj tanácsot a konkrét helyzetre vagy beszélj a paliddal, hogy ez és ez a gondod, nem arra kell menni hogy kitalálja a gondolataidat. Főleg nem gyk-n puffogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!