Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A fiúk/férfiak is visszaolvass...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk/férfiak is visszaolvassák az üzeneteket amit a lánnyal beszéltek?

Figyelt kérdés
Kaocsolatban vagy szakítás után, vissza szokták olvasni a régebbi üziket a másik nem? Vagy ez csak a lányok szokása?
2016. nov. 5. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Nálam is szokás. Néha jól jön a nosztalgia a régi gyönyörű időkre. F/17
2016. nov. 5. 16:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Én szoktam. :)
2016. nov. 5. 16:37
 3/7 A kérdező kommentje:
És ha a férfi kitörli az üzeneteket a szakítás után, az annak a jele hogy nem érdekli már a lány?
2016. nov. 5. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:
csak azt ami érzelmet vált ki belőlem akár szerelmet akár fájdalmat...
2016. nov. 5. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:
én nem szoktam törölni semmit, de nem is olvasom vissza.
2016. nov. 5. 17:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is vissza szoktam
2016. nov. 5. 17:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Sőt, a screenshot készítés és esetleg egy jó havernak átküldés sem idegen a fiúktól/férfiaktól. Sem. Bár ahogy növünk fel úgy egyre inkább érezzük mi a privát zóna és mi nem az, de ezzel a hölgyek is így vannak. Hogy ki mennyire olvasgatja vissza, az függhet sokmindentől. Van amit jobb törölni szakítás után meg van amit érdemes meghagyni, hogy emlékeztessen, miért is szakítottatok.
2016. nov. 6. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!