Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
szerintem mindenképp töröld ,mert ha vissza nézzed őket ,csak túl fogod gondolni a dolgokat ,ami elég rossz tud lenni.. Sajnos ezt tapasztalatból mondom.. :(
tipp: ha az üzik között van olyan kép is ami ,azért sokat jelentet neked/jelent ,azt érdemes feltölteni valahova és eldugni valami olyan mappába amit nem igazán látsz ,ameddig nem vagy túl rajta... Később ,azért a képek lehetnek jó emlékek is hiszen az "idő megszépíti az emlékeket" és sok sikert az átvészeléshez.
Én nem töröltem, de egyáltalán nem is nézegetem.
Viszont ha te igen, és kattogsz rajta, akkor inkább töröld.
Idővonalamról szoktam mindent törölni.
A beszélgetést és a közös képeket nem mert ha már túl vagy rajta remek emlék. Minden kapcsolatom az életemnek egy szakasza és ki ne akarna emlékezni azokra az időkre amikor boldog volt. A dolog nyitja hogy próbálj csak a szépre visszaemlékezni.
Nem minden esetben,csak abban az esetben,ha már teljesen megszakítottunk egymással minden kapcsolatot,mert akkor felesleges visszanéznem a beszélgetéseinket.Akár SMS-es beszélgetés,akár facebookos beszélgetés.
Ha viszont jóban maradtunk szakítás után,akkor megtartom.
én szakítás után másnap töröltem is, megszabadultam mindentől ami emlékeztet rá, így is eszembe szokott ő jutni, hát még ha nem szabadultam volna meg az emlékektől
azt hiszem jól döntöttem így
Én töröltem, de megbántam. Szerintem egyszerűen csak ne nézegesd.:(
Idővonalról viszont mindent leszedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!