Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves letiltott, mert erotikával túlfűtött üzeneteket írtam neki, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne valahogy megoldani, hogy ne tiltson le. Nagyon kedvelem. Azt hiszi, hogy meg akarom erőszakolni... Hogy győzzem meg, hogy nem?2016. márc. 13. 22:13
1/11 Sahara :) válasza:
Hány éves vagy?
Amúgy szerintem hagyd.Még gyerek,ellesz ő még pasi nélkül.
2/11 anonim válasza:
ezt buktad, cukrosbá'. Ne nagyon próbálkozz tovább, mert lehet, hogy feljelentés lesz a vége a kiszemelted családja részéről. Engedd el
3/11 anonim válasza:
Van olyan 14 eves aki benne van ilyen csevegesbe
4/11 anonim válasza:
A hugom 14. En kitaposnam belet, levagnam a nyakat es bele sz"rn"k a nyakaba aki idosen ra irna hugomra.
5/11 anonim válasza:
Talán nem most kéne gondolkodnod. Szánalmas egy ember lehetsz barátom...
6/11 A kérdező kommentje:
20 vagyok és szeretem....
2016. márc. 13. 23:12
7/11 Sahara :) válasza:
Ha tényleg szeretnéd(szívből),akkor nem szex-el kapcsolatos dolgokat írogattál volna neki.(Nekem legalábbis ez a véleményem.)
8/11 anonim válasza:
Egy 19 éves srác vagyok és nekem is egy 14 éves lány tetszik. De hatalmas hülyeség volt a részedről olyan üzeneteket írnod. Én sem vagyok egy szentlélek, mégsem írnék neki semmiféle rossz vagy több értelmű dolgot! Ha tudod a címét, küldj egy bocsánatkérős levelet neki címezve.
9/11 anonim válasza:
#4 Linkeld el nekem üzenetbe a hugod facebook oldalát... ráírok. ;)
10/11 anonim válasza:
Hat nemtudom mit varsz, teljesen elremisztetted magadtol, meg is ertem lanyt. 20 eves vagy o meg kislany es, ha tetszik is kedves aranyos leveleket kellett volna neki irni. Teljesen megerdemled.
Bocsi az ekezetek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!