Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Átlagos kinézetű nőként hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos kinézetű nőként hogy tudok meghódítani egy átlag feletti férfit?

Figyelt kérdés

Nagyon megfogott, egy társaságban vagyunk (sajnos ritkán járunk össze), ő nem mutatta még jelét, hogy szeretne többet barátságnál.

A szimpátia megvan, csak azt nem tudom, hogy részéről csak baráti-e vagy sem.

2022. nov. 17. 12:09
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy nők terén nagyon magasra teszi a lécet, az összes barátnője kb. modell kinézetű volt. Én dacára hogy magas vagyok, van rajtam egy 8 kg felesleg (ezen nyilván dolgozom), az arcom inkább különleges, mint szép.
2022. nov. 17. 12:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mitől átlag feletti? Lehet, hogy csak te gondolod így. Ne hidd, hogy meg kell hódítanod.

Majd ha szeretne tőled valamit, közeledni fog.

2022. nov. 17. 12:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Részemről úgy néz ki, mint egy félisten. Magas, jóképű, nem túl izmos, de szálkás, kedves, mosolygós, vicces.
2022. nov. 17. 12:20
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Ajaj, már megint a felső polcról akarunk pasit.
2022. nov. 17. 12:20
 5/8 A kérdező kommentje:
4-es, miért, talán nem láttál még csak ugyanolyan "polcra" tartozó párokat?
2022. nov. 17. 12:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne azon gondolkozz, hogy hogyan tudod "meghódítani az átlag feletti férfit", hanem azon, hogy ha meghódítottad, akkor hogyan fogod megtartani. Mert nem biztos hogy megéri meghódítani.

Csak azért mondom, mert nekem volt "szerencsém egy ilyen férfihoz".

De mire mentem vele, ha nem tudtam megtartani? Semmire. Tudja azt ő is magáról, hogy "átlag feletti", és úgy is éli az életét. Nem mondom hogy ne próbálkozz, de ha előre gondolkozol akkor átgondolod hogy megéri e.

2022. nov. 17. 13:15
 7/8 anonim ***** válasza:
25%

Elég ritka, hogy nők akarnak felső polcról férfit. Ez inkább a férfiakra jellemző, hogy mamahotelből, netto 400ezres keresettel, model nőt akarnak! Ugyanazt mondom, mint a pasiknak:

Legyél te is átlag feletti...

2022. nov. 17. 13:23
 8/8 anonim ***** válasza:
65%
Megtartani nehéz lesz. Nyilván lehet esélyed, de mindig ott lesz a feltekenykedes, mert tudod, hogy ő sokkal jobb mint te.
2022. nov. 17. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!