Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért baj ha egy külsőre átlagos pasi átlag feletti barátnőt szeretne, ha állítólag a nők alapból nem annyira vizuálisak mint a férfiak?
Csak azért hozom elő a pontozást hogy legyen viszonyítási alap. Ha egy olyan férfi aki külsőre (leginkább arcra értem) átlag 6/10 olyan nőknél próbálkozik akik 8-9/10, de fejben egy hullámhosszon vannak, akkor is hátrányból indul?
Ezt azért kérdezem mert látni itt olyan válaszokat nőktől hogy "mindenki a saját szintjén keresgéljen, és sok pasi felülpozicionálja magát", de azt nem írják oda hogy ezt a külsőre is, vagy inkább csak a belsőre értették.
"ha állítólag a nők alapból nem annyira vizuálisak mint a férfiak?"
Ezt honnan veszed, kérdező?
Nem mondtam hogy egyáltalán nem vizuálisak a nők, hanem hogy nem olyan szinten mint a férfiak. Szerintem a nők fantáziája nem indul be egy jóképű, helyes pasitól úgy mint a férfiaknak egy szép nőtől. Sok nő írta itt is hogy elsőre egyáltalán nem tetszett nekik egy pasi, de aztán megismerték és összejöttek vele mert belsőre megfogta őket. Egy férfinál ilyen azért nem nagyon van. Ha a nő nem szép a szemünkben, vagyis ha arcra nem fog meg akkor eléggé felejtős a dolog.
Ez az amire választ szeretnék kapni. Mi van olyankor ha egy olyan pasi próbálkozik nálatok akit nem tartotok helyesnek, jóképűnek, de közben jófej.
Előző voltam
"de közben jófej."
Ez miben merül ki? Tud smúzolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!