Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miért baj ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért baj ha egy külsőre átlagos pasi átlag feletti barátnőt szeretne, ha állítólag a nők alapból nem annyira vizuálisak mint a férfiak?

Figyelt kérdés

Csak azért hozom elő a pontozást hogy legyen viszonyítási alap. Ha egy olyan férfi aki külsőre (leginkább arcra értem) átlag 6/10 olyan nőknél próbálkozik akik 8-9/10, de fejben egy hullámhosszon vannak, akkor is hátrányból indul?

Ezt azért kérdezem mert látni itt olyan válaszokat nőktől hogy "mindenki a saját szintjén keresgéljen, és sok pasi felülpozicionálja magát", de azt nem írják oda hogy ezt a külsőre is, vagy inkább csak a belsőre értették.

2022. okt. 14. 14:23
1 2 3 4 5
 21/41 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem baj, de azt ne te döntsd el, hogy a nők mennyire vizuálisak meg mi fontos nekik kollektíven :)
2022. okt. 14. 18:00
 22/41 A kérdező kommentje:
21 Én ezt nőktől hallottam itt ezen az oldalon. Nem én döntöttem el.
2022. okt. 14. 18:03
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
#22: és rögtön el is könyvelted általános igazságnak, amely minden nőre kivétel nélkül igaz? Rengeteg eszed lehet, gratulálok.
2022. okt. 14. 18:06
 24/41 A kérdező kommentje:
#23 Nem könyveltem el semmit, csak elég sok ilyen hozzászólást olvastam, és nem értettem hogy most akkor mi van. Ezért megkérdeztem hogy mi az őszinte személyes véleményetek.
2022. okt. 14. 18:14
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
#24: ha érteni akarsz valamit, ahhoz először is agyat kéne növeszteni, mert a jelenlegi pótlék eéggé gyászosan működik.
2022. okt. 14. 18:18
 26/41 A kérdező kommentje:
25 Remélem kiélted magad. Azért tettem fel a kérdést ahogy ahogy mert tudtam hogy így őszinte válaszokat fogok kapni. Ha az ember két ellentétes állítást hall oda-vissza pottogva akkor elbizonytalanodik hogy mi igaz, és mi nem.
2022. okt. 14. 18:25
 27/41 A kérdező kommentje:
* úgy ahogy
2022. okt. 14. 18:26
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Bajnak nem baj, csak jó eséllyel nem lesz.
2022. okt. 14. 18:27
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

#26: "Ha az ember két ellentétes állítást hall oda-vissza pottogva akkor elbizonytalanodik hogy mi igaz, és mi nem."

Ez csak azokra a szefósokra igaz, akik kizárólag sztereotípiákban képesek "gondolkodni". (igazából amit leművelnek, azt nem lehet gondolkodásnak hívni)

2022. okt. 14. 18:29
 30/41 anonim ***** válasza:

Szerintem a nők fantáziája nem indul be egy jóképű, helyes pasitól úgy mint a férfiaknak egy szép nőtől.

Hohó, ne legyél ebben biztos. Van ez az Unholy trend Tiktokon, hát olyan pasik vannak fent, hogy instant nedves lesz tőle az ember lánya és beindul a fantáziája.

2022. okt. 14. 23:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!