Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért baj ha egy külsőre átlagos pasi átlag
feletti barátnőt szeretne, ha állítólag a nők alapból
nem annyira vizuálisak mint a férfiak?
Figyelt kérdés
Csak azért hozom elő a pontozást hogy legyen viszonyítási alap. Ha egy olyan férfi aki külsőre (leginkább arcra értem) átlag 6/10 olyan nőknél próbálkozik akik 8-9/10, de fejben egy hullámhosszon vannak, akkor is hátrányból indul?
Ezt azért kérdezem mert látni itt olyan válaszokat nőktől hogy "mindenki a saját szintjén keresgéljen, és sok pasi felülpozicionálja magát", de azt nem írják oda hogy ezt a külsőre is, vagy inkább csak a belsőre értették.
28: Én azért nem adok lejjebb. Van egy szép kolléganőm akivel nagyon jókat beszélgettünk. Elhívtam randira, de finoman visszautasította. Ledöbbentett mert mindig jól érezte magát a társaságomban, és fogadni mertem volna hogy igent mond. Tény hogy nem vagyok egy Adonisz, de nem is vagyok csúnya. Mindegy, az átlag feletti nőknek se egyforma az ízlésük. Majd lesz következő.
Ennyi erővel lefekhetnék a kisöcsémmel meg a legjobb barátnőmmel is, mert velük is jól elszórakozom, kellemes a társaságuk. Azért egy egészséges párkapcsolathoz ennél több kell. Mondjuk ezt a szám szerint kategorizálós hülyeséget én elfelejteném, mert inkább az adott ember személyes ízlése az, ami felteszi az i-re a pontot. Nekem fontos, hogy tetsszen az illető, de az nem feltétlenül a kockafejjel kategorizálók szerint 9/10-es férfi feltétlenül (sőt van olyan médiaideál szerint jóképű férfi, akitől kiráz a hideg, annyira taszít) és olyan férfi is tetszett már meg, akit sok nő bottal nem piszkálna meg. De a külső vonzalom az emberek többségének fontos, nemtől függetlenül. Az más kérdés, hogy az is fontos, hogy jól érezzem magam vele, de nemcsak az a fontos.
2022. okt. 18. 09:51
34/41 anonim válasza:
Szeretni szerethetsz bármit, az megint más kérdés hogy megkapod-e.
2022. okt. 18. 10:31
35/41 A kérdező kommentje:
Igen 33., a pontozás alapján én is arra gondoltam hogy számodra hány pontos az illető, mivel mindenkinek más az ízlése. Szóval ha egy pasi számodra olyan 4-6/10 akkor nem biztos hogy a szimpatikus belső tulajdonságai elegek ahhoz hogy többet el tudj képzelni vele barátságnál.
2022. okt. 18. 15:20
36/41 anonim válasza:
35: de én nem kategorizálok számok alapján. 3 kategória van: 1) taszít, 2) semleges, 3) vonz. Ha taszít, fejre is állhat, lehet ő a legjobb társaság, bartnak oké, de párkapcsolatra ki van zárva. Ha semleges, akkor elmegyek vele mondjuk egy randira, és meglátom, hogy a személyisége megfog-e annyira, hogy adjak esélyt a folytatásnak, meg tud-e szépülni a szememben úgymon a kisugárzása és a személyisége miatt. Persze a vonzó kategóriával sem folytatom tovább az ismerkedést, ha full katasztrofális a személyisége, de nyilván előnyben van ahhoz képest, aki olyan "ehhh... taszítani nem taszít" kategória.
2022. okt. 18. 15:23
37/41 A kérdező kommentje:
36: Érthető. A férfiaknál divat inkább ez a pontozósdi, de igen, normál esetben így állnak hozzá az emberek.
2022. okt. 18. 15:28
38/41 A kérdező kommentje:
36: Még annyit kérdeznék tőled, hogy mi a különbség egy számodra semleges, és vonzó férfi között? Kapcsolatban kell valamivel többet nyújtania vagy kompenzálni ha külsőre elmegy kategória, vagy ez csak randinál számít? Eddig hány semleges, és hány vonzó barátod volt?
2022. okt. 19. 11:15
39/41 anonim válasza:
"állítólag a nők alapból nem annyira vizuálisak mint a férfiak"
Ezt amúgy úgy kell elképzelni, hogy a férfiak felemelik a kezüket "nem ezeket a droidokat keresitek" stílusban, és elmondják, "a nők nem vizuálisak". Csak mivel nem jedik, nem jön be a trükk, de önbecsapásnak remek.
2022. okt. 19. 12:10
40/41 anonim válasza:
38: inkább azt mondanám, hogy a számomra alapból vonzó férfiaknak erősebben számomra pozitív a kisugárzása - a semlegesnél meg kell azért 1-2 randi, hogy jobban megismerjem.
1 párom volt eddig, elsőre nekem ő semleges volt - aztán mégis lett belőle egy 6.5 évig tartó kapcsolat, aminek az első 5 évében őt tartottam a világ legvonzóbb férfijának (utolsó egy év már elhidegülés volt meg mindkettőnk számára szenvedés).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!