Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz azt elképzelni, hogy egy csinos nő beleszeressen egy tök átlag esetleg túlsúlyos férfiba?
Nem nehez en megtettem, aztan atvert, hulyenek nezett fel evig, erzelmileg megcsalt,szoval semmivel sem jobb egy atlag pasi, mint aki jol nez ki.
Mind ugyanolyan.
Szerintem meg ez pont, hogy nagyon gyakori jelenség.
Legalábbis én nagyon sok pár látok az ismerőseim között és az utcán is, ahol a nő kimondottan csinos, a férfi meg nagy jóindulattal is max. átlagos.
Amúgy alapjáraton ezzel szerintem nincs baj, nekem is ilyen típusú férfiak jöttek be mindig, mert előbb fog meg a személyiség, utána meg már úgyis vonzódom hozzá. A probléma ott van, ha a férfinál elvárás, hogy modell kinézetű nője legyen, míg ő semmi energiát nem fektet a külsejébe. Vagy amikor megy a kettős mérce, és megszólnak egy nőt, ha nem top kinézetű, miközben a férfiaknál ezt nem várják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!