Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene csinalnom hogy jobban erezzem magam? Nagyon kellemeletlen a parom anyukaja szemebe nezni.
1,5 honapja vagyunk egyutt, de ennek ellenere kb mindennap egyutt vagyunk. Egyik nap az anyukaja elment aludni, becsukta az ajtot, mi pedig a nappaliban fekudtunk. A parom szexualis igenye nagyon nagy. Szoval a nappaliban megkert, hogy kicsit kenyeztessem. Bekaptam neki, erre nyilvan az anyukaja pont ekkor jott ki es egymas szemebe neztunk, mikozben a parom penisze a szamban volt. Sotet volt, de a tv fenye vilagott. Nem szolt semmit. Masnap sem. Sot a baratom meg masnap egy ebedet is leszervezett az anyukajaval hogy oldja a feszultseget reszemrol😅 hat mondanom se kell, reggel mar nagyon kellemetlen volt, nemhogy az ebed.
Ami megrosszabb, hogy nagyon kritikus az anyukaja, soha egyetlen baratnoje se felelt meg neki (gondolom kozrejatszott a vagyon is ami van nekik) En nagyon szimpatikus voltam neki, jo csaladbol jovok es a munkam is tetszik neki, mert sokat erdeklodik. Emellett semmit nem veszek termeszetesnek, felajanlom, hogy elpakolok/elmosogatok/segitek fozni stb..
Szoval egy tok jo kepet sikerult kialakitani benne, erre elrontom 2 mp alatt 😅😅😅 reggel annyit mondtam, hogy ne haragudjon, maskor figyelmesebbek leszunk. De visszakerdezett hogy micsoda? O nem latott semmit?! Miert kerek bocsantot.
Fixen latta, hat beleneztunk egymas szemebe.
Szoval mit csinaljak ha igy 1 het utan is ha ragondolok nagyon kinos? Es alig merek a hazukba bemenni?
Öhm, értem én, hogy a pasiért mindent, de a barátom erre biztosan nem venne rá.
Bekapnám neki, persze, miután! bevonultunk a szobájába. Nem a nappaliban, ahol bárki átmehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!