Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Keresem a másik felem" vs "én egy teljes egész vagyok és elvárom a másiktól, hogy ő is az legyen". Melyikkel tudtok inkább azonosulni és miért azzal?
10
Neked se nagyon meg a szövegértés, ha nem világos, hogy a "például" szó mit jelent. :D Egyébként én a szöveg tartalmával sem értek egyet. Szerintem nettó marhaság. Így már érthető, vagy magyarázzam tovább?
#11: Miért ne menne? Mivel nem értesz egyet? Semmi konkrétumot nem tudsz írni. Tényleg köszönöm, hogy bemutattad az átlagos lepontozó szintjét, így minden érthető.
#12: Így van, teljesen normálisan leírtad, hogy milyen esetek lehetnek és nem mindenkire igaz. A másik fél semmi konkrétumot nem tudott összehozni, hogy a mi a probléma a szöveggel, csak a saját frusztrációjáról írt egy kicsit. Elgondolkodtató.
14
A 6-os az én válaszom. Ott megtalálod, hogy mit gondolok a témáról, ha már tényleg ennyire érdekel. De ugye nem is érdekel igazából, csak hisztikézni akarsz? :))
Kedves kis butus 13-as:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!