Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Keresem a másik felem" vs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Keresem a másik felem" vs "én egy teljes egész vagyok és elvárom a másiktól, hogy ő is az legyen". Melyikkel tudtok inkább azonosulni és miért azzal?

Figyelt kérdés
2022. nov. 12. 17:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%

10

Neked se nagyon meg a szövegértés, ha nem világos, hogy a "például" szó mit jelent. :D Egyébként én a szöveg tartalmával sem értek egyet. Szerintem nettó marhaság. Így már érthető, vagy magyarázzam tovább?

2022. nov. 12. 18:23
 12/23 Ghgj ***** válasza:
32%
Hagyd #8, valszeg betalált náluk vagy eckhart tolle vagy a dsm5. :D Az egész kommentem arról szól, hogy nincs az úgy jól, hogy mindenkire érvényes szabályokat állítunk fel, mert az emberek túl sokrétűek ehhez, akik viszont ilyenekre esküsznek, olyan bizonytalanok, hogy muszáj valami keretrendszerbe kapaszkodniuk, vagy összecsúsznak. De köszi, hogy te értetted.
2022. nov. 12. 18:26
 13/23 Ghgj ***** válasza:
7%
A #11 egy olyan kommentre írja, hogy nettó marhaság, aminek annyi a lényege, hogy mindenki maga érzi, hogy mitől boldog. :D Ilyen náciktól mit várjunk?
2022. nov. 12. 18:27
 14/23 anonim ***** válasza:
30%

#11: Miért ne menne? Mivel nem értesz egyet? Semmi konkrétumot nem tudsz írni. Tényleg köszönöm, hogy bemutattad az átlagos lepontozó szintjét, így minden érthető.

#12: Így van, teljesen normálisan leírtad, hogy milyen esetek lehetnek és nem mindenkire igaz. A másik fél semmi konkrétumot nem tudott összehozni, hogy a mi a probléma a szöveggel, csak a saját frusztrációjáról írt egy kicsit. Elgondolkodtató.

2022. nov. 12. 18:36
 15/23 anonim ***** válasza:
És onnan érzi, hogy mitől boldog, hogy ismeri önmagát.
2022. nov. 12. 18:38
 16/23 Ghgj ***** válasza:
#15: Leírod, hogy mit jelent ismerni önmagad?
2022. nov. 12. 18:39
 17/23 anonim ***** válasza:
Azt, hogy tudod, hogy minden vágyad, gondolatod érzésed a sajátod, nem pedig mások miatt van ott. Van saját véleményed a dolgokról, tisztában vagy a motivációiddal.
2022. nov. 12. 18:44
 18/23 anonim ***** válasza:

14

A 6-os az én válaszom. Ott megtalálod, hogy mit gondolok a témáról, ha már tényleg ennyire érdekel. De ugye nem is érdekel igazából, csak hisztikézni akarsz? :))

2022. nov. 12. 18:52
 19/23 anonim ***** válasza:

Kedves kis butus 13-as:

[link]

2022. nov. 12. 18:53
 20/23 Ghgj ***** válasza:
8%
#19: Ügyes vagy, hogy be tudtál rakni egy linket, nagy érvelési készségre vall. Van saját gondolatod is, vagy a google ügyes használatában kimerül minden előnyös vonásod?
2022. nov. 12. 19:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!