Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egy szint alatti férfit választottam, ha körülöttem mindenki így látja?
Figyelt kérdés
A barátaim azzal csúfolnak, hogy a mostani barátom úgy néz ki, mint egy üzbegisztáni telefontolvaj és nincs egy szinten velem semmilyen értelmében.
Nyilván nem fogok képet kirakni ide. Privátban szívesen küldök, de ott is olyat, ahol napszemüvegben van. Csak most már eléggé zavar, hogy eddig 10 ember azt mondta, hogy ezt ne, uramisten. Most tényleg ennyire pocsékba ment az ízlésem? Nem tudom, de én nem látok rajta semmi rosszat.
2022. nov. 10. 12:22
31/33 anonim válasza:
Őszintén válaszolj magadnak. Tiszta szívből szereted és tetszik mint férfi? Nem megalkuvás, hogy véletlen pl sokáig egyedül voltál? Ha helyesek a válaszok akkor ne foglalkozz senkivel, sőt tedd helyre őket, hogy ő a párod, szereted és tetszik a külseje, ennyi a fontos.
32/33 Ghgj válasza:
Hát én k.vára ki lennék akadva, ha a barátaim megengednék ezt a stílust velem szemben. Milyen jogon bírálnak téged és a döntésed így? Nem is engem érint, de így is felb.sztam magam. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!