Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egy szint alatti férfit választottam, ha körülöttem mindenki így látja?
Figyelt kérdés
A barátaim azzal csúfolnak, hogy a mostani barátom úgy néz ki, mint egy üzbegisztáni telefontolvaj és nincs egy szinten velem semmilyen értelmében.
Nyilván nem fogok képet kirakni ide. Privátban szívesen küldök, de ott is olyat, ahol napszemüvegben van. Csak most már eléggé zavar, hogy eddig 10 ember azt mondta, hogy ezt ne, uramisten. Most tényleg ennyire pocsékba ment az ízlésem? Nem tudom, de én nem látok rajta semmi rosszat.
2022. nov. 10. 12:22
1/33 anonim válasza:
Kit érdekel, mások milyennek látják a barátod külső jegyeit?
A lényeg, hogy Neked tetszen.
2/33 anonim válasza:
Nekem küldesz képet? Véleményezem.
3/33 anonim válasza:
Szerintem se foglalkozz mások véleményével, neked jó és pont.
4/33 anonim válasza:
Miért érdekel ennyire mások véleménye? Ha neked ő a megfelelő akkor mit zavar?
5/33 anonim válasza:
Ha érzelmi intelligenciában egy szinten vagytok, akkor nagy baj nem lehet. Az meg hogy külsőleg nem vagytok "egy szinten", mégis kit érdekel, ha amúgy meg a többi stimmel?
6/33 A kérdező kommentje:
A barátaim szerint abban sem, mert nem igazán lehet önálló véleményem mellette. Mármint, ha nem értek vele egyet, akkor nagyon lekezelő tud lenni. Nem egy nemzet szülöttei vagyunk.
2022. nov. 10. 12:36
8/33 anonim válasza:
De ez a másik véleménye hűha... Ez tényleg számít valakinek?
Ha jó vele akkor gondol mindenki amit akar!
9/33 A kérdező kommentje:
Nekem számít, mert nem véletlenül mondják. Sajnos eddig mindig igazuk volt. Már eleve ebből indulok ki.
2022. nov. 10. 12:41
10/33 anonim válasza:
Ha gondolod, én is mondog véleményt privátban.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!