Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egy szint alatti férfit választottam, ha körülöttem mindenki így látja?
A barátaim azzal csúfolnak, hogy a mostani barátom úgy néz ki, mint egy üzbegisztáni telefontolvaj és nincs egy szinten velem semmilyen értelmében.
Nyilván nem fogok képet kirakni ide. Privátban szívesen küldök, de ott is olyat, ahol napszemüvegben van. Csak most már eléggé zavar, hogy eddig 10 ember azt mondta, hogy ezt ne, uramisten. Most tényleg ennyire pocsékba ment az ízlésem? Nem tudom, de én nem látok rajta semmi rosszat.
Szóval nem magyar.
Hagyd a francba. Izgalmas ez az elejen, de ritkán van jó vége, mondom ezt úgy, hogy több arab barátom is van.
12. Szóval a barátaid szerint egy ronda görög pasi, aki ráadásul már most elnyom.
Ha van eszed, hagyod.
Nem hiszek ebbe a szeretitek egymást, mindent meglehet oldani dologban. Más temperamentum, ami mint írtam egy darabig tudom, hogy izgalmas, de idővel nem lesz az.
"öntelt, hímsoviniszta f@sz"
Azonnal dobd őt, ilyen hímr.bancokkal nem kezdünk.
Tudja már hol a helye,apja f.szát nézze kevesebbnek, csak mert neki lóg valami a lába közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!