Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg egy szint alatti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg egy szint alatti férfit választottam, ha körülöttem mindenki így látja?

Figyelt kérdés

A barátaim azzal csúfolnak, hogy a mostani barátom úgy néz ki, mint egy üzbegisztáni telefontolvaj és nincs egy szinten velem semmilyen értelmében.

Nyilván nem fogok képet kirakni ide. Privátban szívesen küldök, de ott is olyat, ahol napszemüvegben van. Csak most már eléggé zavar, hogy eddig 10 ember azt mondta, hogy ezt ne, uramisten. Most tényleg ennyire pocsékba ment az ízlésem? Nem tudom, de én nem látok rajta semmi rosszat.

2022. nov. 10. 12:22
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Szóval nem magyar.

Hagyd a francba. Izgalmas ez az elejen, de ritkán van jó vége, mondom ezt úgy, hogy több arab barátom is van.

2022. nov. 10. 12:45
 12/33 A kérdező kommentje:
11. Nem arab, de full görög.
2022. nov. 10. 12:46
 13/33 anonim ***** válasza:
96%
De ha szar a kapcsolat akkor mi a kérdés?
2022. nov. 10. 12:47
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

12. Szóval a barátaid szerint egy ronda görög pasi, aki ráadásul már most elnyom.

Ha van eszed, hagyod.

Nem hiszek ebbe a szeretitek egymást, mindent meglehet oldani dologban. Más temperamentum, ami mint írtam egy darabig tudom, hogy izgalmas, de idővel nem lesz az.

2022. nov. 10. 12:49
 15/33 A kérdező kommentje:
12.14.Sajnos az zavar igazából és a barátaimat is az cseszte fel, hogy soha semmiben sem hallgatja meg a véleményem. Amit Ő gondol és mond, az a jó és igaz. Minden más nem elfogadható. Egyébiránt ők a külsején is kiakadtak. Már ahhoz képest, hogy eddig milyen férfiakkal "futottam". Azt mondták, hogy csúnya, öntelt, hímsoviniszta f@sz és ez a külsején is látszik. Sajnos ezt a kritikát többször hallottam mostanában. És lehet, hogy igazuk is van, csak a rózsaszín ködben nem akarom észrevenni.
2022. nov. 10. 12:52
 16/33 anonim ***** válasza:
85%

"öntelt, hímsoviniszta f@sz"

Azonnal dobd őt, ilyen hímr.bancokkal nem kezdünk.

Tudja már hol a helye,apja f.szát nézze kevesebbnek, csak mert neki lóg valami a lába közt.

2022. nov. 10. 12:56
 17/33 anonim ***** válasza:
97%
Nem véletlen mondják a barátaid. Ha igaz, amit írtál, hogy lekezelő, csak egyetérteni lehet vele, akkor még most vess véget ennek a kapcsolatnsk.
2022. nov. 10. 12:56
 18/33 anonim ***** válasza:
En is mondok velemenyt !
2022. nov. 10. 12:58
 19/33 anonim ***** válasza:
3%
Hülye vagy, ha bárkinek is képet küldtél. Itt senkiben sem lehet megbízni.
2022. nov. 10. 13:01
 20/33 anonim ***** válasza:
97%
Mondok véleményt a külsejéről. De a természete miatt szerintem is hagynod kéne. Az ilyenekkel jobb minél előbb szakítani.
2022. nov. 10. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!