Telefont rendeltem Emagról de véletlen rossz színt választottam. Ki lehet cserélni?
Amikor megkérdezted erről az eMAG-ot, mit mondtak?
Egyébként ha a csomagod már át van adva a futárszolgálatnak, akkor kétlem, hogy lehetne módosítani a rendelést, esetleg csak úgy, hogy nem veszed át, a feladás költségét fizeted az eMAG-nak, ők pedig küldenek egy másikat.
(Nem látom valószínűnek, hogy maceráznának veled. Ennek ellenére, ne legyen igazam!)
Nekem egy egérrel volt hasonló gondom,megrendeltem egy Razer egeret,amit kártyàval rögtön ki is fizettem.
Majd talàltam egy jobbat,felhívtam az emag-ot,akiktől megkérdeztem nem e lehetne kicserélni arra?
Azt válaszolták,hogy ,mivel kártyàval fizettem így nem tudják törölni a rendelést,de szólnak a futárnak,plussz ne is vegyen àt.
Így is történt,közbe megrendeltem a másikat,majd pár nap múlva visszaküldték a pénzt( szállítási költséget sem vontak le) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!