Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg egy szint alatti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg egy szint alatti férfit választottam, ha körülöttem mindenki így látja?

Figyelt kérdés

A barátaim azzal csúfolnak, hogy a mostani barátom úgy néz ki, mint egy üzbegisztáni telefontolvaj és nincs egy szinten velem semmilyen értelmében.

Nyilván nem fogok képet kirakni ide. Privátban szívesen küldök, de ott is olyat, ahol napszemüvegben van. Csak most már eléggé zavar, hogy eddig 10 ember azt mondta, hogy ezt ne, uramisten. Most tényleg ennyire pocsékba ment az ízlésem? Nem tudom, de én nem látok rajta semmi rosszat.

2022. nov. 10. 12:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

"ha nem értek vele egyet, akkor nagyon lekezelő tud lenni."

Ezt tényleg ne hagyd.

2022. nov. 10. 13:02
 22/33 A kérdező kommentje:
17. Nekem igazából hallgatni kell, ha nem akarok konfliktust. Amúgy ettől eltekintve, amikor együtt vagyunk, jól érzem magam, de nem nyílhatok ki teljesen. Sajnos volt már egyszer, hogy ellenkeztem valamiben, nem értettem vele egyet és akkor egy hétig nem beszélt velem, utána is sokáig hűvösebb volt.
2022. nov. 10. 13:02
 23/33 anonim ***** válasza:
97%

csúnya, öntelt, hímsoviniszta f@sz

Mondjuk nem ezzel kezdted, hanem hogy szerintük ronda. Az kevésbé lenne probléma. Ez viszont az.

Soha nem leszel vele boldog.

2022. nov. 10. 13:05
 24/33 anonim ***** válasza:
97%

Kerdezo , koszi a kepeket!

Hat nem szornyu kulsore , de ez nem problema. A problema az , hogy nem engedi , es nem fogad el mint egyenrangu felet!

Az nagyon nagy baj! Kivetelesen azt mondom , hogy hallgass a barataidra,jot akarnak!

2022. nov. 10. 13:08
 25/33 anonim ***** válasza:
97%
Pf...ha ezek után neked még kérdés, hogy lapát, akkor megérdemled a sorsod!
2022. nov. 10. 13:47
 26/33 anonim ***** válasza:
26%
Tessék gyakoris őrült férfiak. Nem csak a jó pasiknak hagynak mindent a nők. Ronda görögöknek is, nektek meg így se jön össze.
2022. nov. 10. 13:49
 27/33 anonim ***** válasza:
0%

Részben igazuk lehet.

De rég rossz ha a barátaid fontosabbak a párodnál!

Nekem inkább nem kéne olyan társ akit le tudnának beszélni rólam!

2022. nov. 10. 15:10
 28/33 anonim ***** válasza:
96%

"Üzbegisztáni telefontolvaj"

Feldobta a napom, köszi :D

2022. nov. 10. 15:36
 29/33 anonim ***** válasza:
30%

Hát ez jó! Bocsi de ezen olyan jót nevettem üzbegisztáni telefontolvaj...

De komolyra véve, az én barátom sem volt szimpatikus szinte senkinek, sem a családomnak,sem a barátaimnak, szerintük sem vagyunk/voltunk egy szinten semmilyen téren, de én próbáltam ezt teljesen kizárni, meghallgattam a véleményüket de nem hagytam hogy ez befolyásolja a mi kapcsolatunk alakulását. Szerintem neked sem kéne ezen agyalni, mert ha te jónak látod akkor mindegy, hogy a xy-nak mi nem tetszik benne, nem egyforma sem az izlesunk sem az ertekrendunk, sem a barátokkal de még a családtagjainkkal sem.

Családomnak végül szimpatikus lett, rájöttek, hogy hamar ítélkeztek, baráti társaságomba meg csak nagyon ritkán mentünk együtt és nem volt ettől semmi gond, mi jól elvagyunk már 6 éve együtt. Barátaim legtöbbjének nem szimpatikus, de én ezt elfogadom, ettől ők még szeretnek engem, bulizunk együtt, és a párommal is együtt élünk, minden okes. Nem kell olyan véresre komolyan venni ezeket a véleményeket szerintem.

2022. nov. 10. 19:00
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Kép nélkül is megmondom, a barátaidnak igaza van. Ilyen személyiséggel, tőlem Adonisz is lehetne, lapát. (Pedig bennem is van görög vér, és így is😂)
2022. nov. 10. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!