Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes 37 évesen 18 év alatti lányt választani?
A fogalmazásod alapján nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, ezért leírom lassan, idegen szavaktól mentesen, hogy ha közös beleegyezéssel történik, akkor nem X dug Y-t, hanem X és Y dugnak. Pont. Nincs 'elkövető' és 'elszenvedő'. Innentől kezdve két ember magánügye.
Egyébként nálam jó pár fiatalabb lány kezdeményezett már, szexuális téren. A lányok sokkal kevésbé ártatlanok, mint hinnéd. Plusz vannak apakomplexusos lányok, DDLG rajongók, és sorolhatnám, akiknek bejönnek az idősebb férfiak (nyilván nem a magát elhagyó, sörhasas, kopaszodó, céltalan típus).
Nálam nem arról van szó, hogy kifejezetten fiatal lányokra hajtanék, majdnem egy évtizedik volt kapcsolatom korombeli nővel. Simán csak nem érdekel a kor, ha a közös hullámhossz megvan. Akit igen, az éljen a keretei között boldogan, és csak annyit kérek, hogy mást is hagyjon élni.
34 én jól fogalmaztam,csak te vagy olyan hülye ,hogy nem érted meg!!!
Érdekes másodjára felfogtad!
Csak vigyázz ,nehogy egy ideges kiskorú apukája feljelentsen majd... Bár megérdemelnéd...gusztustalan ,a bíróságon aztán magyarázhatod a DDLG-det... Kiskorú megrontásáért majd nehogy elvigyenek...
Ismét ajánlanám figyelmedbe a hatályos jogszabályokat. Semmilyen jogilag kifogásolható dolog nincs, ha mindkét fél elmúlt 14. De a kérdés egyébként is 18-ról szól.
Keress rá a beleegyezési korhatár fogalmára, és legyen szép napod.:) A szexuális frusztrációd pedig ne másokon vezesd le, attól hogy neked nem jön össze, mást hagyj boldogan élni.
#
Én pedig legalább nem vagyok egy begyepesedett savanyú házmesternyugger.
30as évei elején kétlem hogy valaki vénnek számítana. A beteg erősen szubjektív. Számomra az a beteg, aki mentálisan ennyire korlátok között él, mint te. Ettől persze nem gondolom hogy bármit változtatnod kellene, mert neked így jó (gondolom). Szóval te se szólj bele más életébe, mert semmi jogalapod, vagy közöd hozzá. Szerintem előbb lesz ezért a te orrod betörve, mint az enyém.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!