Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes 37 évesen 18 év alatti lányt választani?
Megéri? Felnőtt párkapcsolatok kategóriában. Ki akarod adni bérbe vagy mi az,hogy megéri?? 37 évesen anyámmal lakok és még egy 17 éves lehet bekajál pár szar indokot, hogy vajon hol siklott félre az életem...de egy normális nő szóba sem áll velem.
Nem bírsz egy felnőtt nőt befűzni?
Rendszeresen látom az ilyen félresikerült életű 30 felettieket, akik kislányoknak tudnak imponálni egy 6os ájfonnal.
:) Ez a trendi?
Ha így érzed jónak, a 18 éves lány is, akkor minden további nélkül. Csak ne felejts el számolni a következményekkel. A család, rokonok barátok, ismerősök egy dolog. De izgi lesz majd amikor neked majd "jó napot kívánok"-ot köszönnek, neki meg sziát. :) a 18 éves lánynak annyira nem lesz gáz, tetszeni fog neki hogy hirtelen igazi felnőtt lett. És hát ugye fiatal, elrontja, kezdheti előről. :) Majd amikor a valóságban igaziból felnőtt lesz, elkezdi élni a "saját" kis életét, nem köti már le a "nyugdíjasklubbos" sztorizgatások a haverokkal, elkezd a saját korosztályából ismerősöket keresni, végső soron nem is kell keresnie, mert kialakul az magától is. És előbb utóbb majd azt veszed észre, hogy hopp van te életed, meg van az ővé, egymás mellett, mert eleve más korosztály vagytok! Ugródeszkának jó leszel számára, de mi lesz majd 10-15 év múlva? Ő megy egy fiatalabbhoz, te meg a fiatal kategóriából visszasüllyedsz a "mami"korosztályba párt keresni. :) :) Jó buli lesz majd hidd el. :) :)
Magyarul hosszútávon ebben nem kell gondolkodni.:) viszont ha már ilyen buta a fiatal 18 évesen, hogy egy hozzáképest öreg f*szal kezd, akkor mindenképp megéri alkalmi kapcsolatra kihasználni. Feltéve, ha van elég pénzed hozzá. :)
#16 Olvasni tudsz? 18 év ALATTIRÓL beszél kérdező. De gratulálok hozzá hogy azt tanácsolod ennek a középkorú vén degeneráltnak, hogy használjon ki tiniket.
Ennek az oldalnak a színvonala, bmeg....
17es Ha a tini annyira buta bmeg, hogy egy jó kocsi, utazgatás, plázázgatás, bulizgatáshoz,az anyagi előnyök miatt egy 37 évesre van szüksége, akkor hajrá. Miért ne b.meg??? Akinek fontosabb a pénz, mint a normális emberi kapcsolatok, azt lehetőséget ki kell használni. Villogjon vele, gyakorlatilag lesz egy fizetett nője. Az hogy a tini buta, mint a föld, ne az én problémám legyen már. Erre ott vannak a szülei, de gondolom azokra nem kell hallgatni, mert szerinte ne szóljanak bele. :)
Egyébként olvasni tudok, de ezek szerint te hiába nézel, nem látsz.. Rengeteg tinilány csimpaszkodik az idősebb, apjakorabeli férfiakra. Hogy én erről mit gondolok, vagy te, azt egyik sem kérdezi meg :) Kb az a szülői is elég degenerált, aki arra nevelte a saját lányát, hogy persze kislányom pénze legyen, más nem számít. :) :)
16-os voltam.
A legjobb.
Hol lehet ilyen kapcsolatra nőket találni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!