Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek helyesen döntöttem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek helyesen döntöttem?

Figyelt kérdés
Volt egy személy az életemben, akivel komolyabbat is eltudtam volna képzelni és terveztem vele, de sajnos ő nem így gondolta. Nagyon sok időm ráment erre. Sose akart tenni többet és lehet sőt biztos hogy semmit nem szeretett volna tőlem. És itt általános dolgokról beszélek, nem teljesíthetetlen dolgokról. Egy nap csak eltűntem az életéből és nem írtam neki többet és ő sem keres már egy jó ideje. Valószínű nem jelentettem neki semmit, csak unatkozhatott. Elkezdtem ismerkedni új emberekkel és megtaláltam azt aki jó hozzám, akivel jól érzem magam, de mégis előfordul, hogy néha eszembe jut a másik. Nem tudom miért is hiányzik, ha nem volt semmi érdemi dolog köztünk. Szeretnék magamnak és másoknak is esélyt adni, hogy megtaláljam azt akivel boldogok lehetünk. Jól döntöttem, hogy lemondtam róla és inkább mások felé nyitok? Mit kéne tennem annak érdekében, hogy soha ne gondoljak rá vagy ne bánkódjak? Mi az oka annak, hogy hiányzik?

2022. nov. 8. 22:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%
Túl kevés az info
2022. nov. 9. 10:06
 12/20 anonim ***** válasza:
26%

S te mit tettél h az a másik akarjon téged? Tzti h valami hibádzik másként nem bánkódnál utána. Egy kapcsolat őszinteségen, bizalmon alapul, s az érzelmeken, a többi csak felszines. A mostanival jól érzed magad, az előzőt valószínűleg szereted is. Össze vissza írsz, tehát rajtad is múlt h mi lett belőle... Honnan tudod h a másik is szeret e? Mondta!

Keresd meg s tisztázzátok felnőtt emberként h le tudd zárni. Ennyi...

2022. nov. 10. 09:16
 13/20 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem is pasi lehetsz, s vaj lehet a füled mögött😃 Ráadásul gyenge vagy, mert ide írod ki a lelkibajod ahelyett h azzal beszélnéd meg akivel van a tisztázatlanság....
2022. nov. 10. 09:33
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Annyira érdekes.... van egy csomó olyan kérdés amikor a kerdezők tanácstalanok azért fordulnak ide. De nem írják le ők miben hibáztak vagy mi vezetett ahoz hogy akkora probléma legyen hogy innen kérjen tanácsot aztán csak néznek de nem tudják anonim sem őszintén leírni a dolgokat!
2022. nov. 10. 09:55
 15/20 mikeXxX ***** válasza:
66%
Mièrt nem kèrdezted meg tőle mit akar veled a jövőben kezdeni ? Ha hiányzik akkor fog is hiányozni ! Egyszerűbb volt lèpned mint beszèlni vele szerintem pont ezèrt nem keres ő sem mert ezt èrzi rajtad ! Hirtelen felindulásból èn is hibáztam már de ezèrt mèg nem szaladtam máshoz akkor inkább egyedül vagyok ès szèpen lassan feledèsba merül a másik !
2022. nov. 12. 06:03
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért hiányzik, mert benned van a "mi lett volna ha" érzés.

Amikor velem szakítottak (mert nem belém volt szerelmes, hanem az exébe), bennem is ott volt, és magamat hibáztattam, hogy nem voltam elég szerethető. Ne okozz ilyen sebeket az új párodnak.

Ami meg a régit illeti, ugyanez a válasz, hogy szintén ott a mi "lett volna ha". De jól tetted, hogy szakítottál vele, mielőtt még több évet vesztegettél volna rá. Én lejátszottam a másik utat helyetted: még csúnyább szakítás a vége. Az ilyen aszimmetrikus vagy se veled se nélküled kapcsolatoknak nincs értelme, jól láttad. Addig húzzák, amíg elég nagy nem lesz a szenvedés, és rájönnek, hogy ennél a viszonzatlanságnál/bizonytalanságnál már az egyedüllét is jobb. És feldolgozás után ott az új, jó kapcsolat esélye. Szóval jól tetted. Általában aki visszamegy ilyen esetben a régihez (mint a fenti exem, aki miatta szakított), az is kiábrándulni megy vissza. Mert nem kapott még elég szenvedést tőle ahhoz, hogy belássa, hogy értelmetlen folytatni. Szóval visszamegy, végleg elege lesz, kiábrándul, rájön, hogy felesleges volt, de legalább nyugodt szívvel le tudja zárni, cserébe elvesztegeti azt az időt. Aki elég okos és tapasztalt, az ezt már megspórolja. Szóval jól döntöttél. Figyelj a jelenre, ne idealizáld a múltat.

2022. nov. 12. 10:00
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem akar téged, az nem az "igazi". Helyesen döntöttél.
2022. nov. 12. 10:01
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy nem vársz rá. Nem érdekelted, más nő érdekelte, mindig ez van, ha az nem elérhető számukra, akkor vannak ilyen kis pótlékaik, akiket addig hülyítenek, amíg lehet, de igazából nem kell nekik, tán még szexre se. Amit rosszul teszel, hogy belemenekülsz egy kapcsolatba, aki iránt meg te nem érzed azt, amit kéne. Szerintem egyedül kéne lenned. Persze végső soron a szerelem sose kölcsönös, akkor az ember mindig egyedül lenne. Láttam eleget, a legvonzóbb embereknél is akibe nagyon szerelmesek, általában le se sz..ja őket.
2022. nov. 12. 12:13
 19/20 anonim ***** válasza:
50%

Jól tetted hogy szakítottál. Engedd el azt aki nem szeret. Annyira se szeret hogy megkérdezze hol vagy hogy vagy mi történt veled, ha egyszer csak eltűnsz? Még egy munkatársra is ráírnék ha egyszer csak eltűnne.

A legkevésbé sem érdekelted, közönyös volt irántad. Engedd el, ő nem szeret és nem is szeretett. Te tartottad életben azt a kapcsolatot és az neki úgy kényelmes volt.

Gondolom a szüleid is közönyösek, elhanyagolók voltak, és azt hiszed, ez a szeretet. Hát nem. Fordulj pszichológushoz.

2022. nov. 19. 09:23
 20/20 anonim ***** válasza:

Honnan veszitek, hogy férfi írta ki a kérdést? Meg ennyi általánosítást, öcsém... 😕

Én annyit hámoztam ki ebből az egészből, hogy nem tudod 100%-ra,hogy szeretett-e volna tőled valamit, vagy sem. Menj oda hozzá és kérdezd meg kerek perec! Így sosem fogod tudni, ezért foglalkoztat még mindig.

2022. dec. 4. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!