Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyesen döntöttem?
Figyelt kérdés
Jó estét! Az egész úgy kezdődött, hogy el kezdett tetszeni egy lány. Vele beszélgettünk stb. Aztán most kezd tetszeni egy másik lány is(aki mellesleg az osztálytársam). De kiderült, hogy a haveromnak is kezd tetszeni. Én nem akarom elrontani a barátságunkat, inkább hagyom a második lányt. Jól döntöttem? Ez érződik helyesnek, de mégis van bennem egy kis kétely.2013. szept. 29. 21:54
1/9 anonim válasza:
Az a helyes amit te annak érzel
2/9 anonim válasza:
Igen, csak nehogy később megbánd.
3/9 anonim válasza:
azért fura mert ha tetszik akkor miért hagyod?
4/9 anonim válasza:
Ha mind a kettő csak tetszik de szerelmes nem vagy, akkor jól döntöttél.
5/9 anonim válasza:
Ha a haverod is úgy gondolkozik mint te, akkor a csajt végül egy olyan pasi kettyinti meg, akit nem is ismertek. Az úgy jobb lesz?
6/9 A kérdező kommentje:
A haverom azt mondta neki nem tetszik annyira, de elég sokszor ránézett órán, tehát szerintem holnap mondom neki, hogy övé a pálya.
2013. szept. 29. 22:02
7/9 anonim válasza:
És kettőnek egyszerre miért nem udvarolhatsz? Abban nincs semmi rossz, szerintem ezt próbáld meg. és aztán könnyebb lesz dönteni, h melyik szimpibb, v épp nem... :)
9/9 A kérdező kommentje:
Ma azt mondta haverom neki nem tetszik, csak egy kis fellángolás volt. Addig is csak beszélgetek a lánnyal, ügyelve, hogy ne kerüljek a barát zónába.
2013. szept. 30. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!