Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parom facebook kapcsolati statusza egyedulallo,ugye van okom feltekenykedni?
Komoly kapcsolatban vagyunk.
Nekem ez olyan, mintha letagadna, es mellettem nozne.
Nem arrol van szo, hogy elfelejtette megvaltoztatni, hanem ezt tette ki szandekosan. Szerintem ebben sunyisag van, nozik.
Engem nem erdekelne ha nem lenne ki teve semmi, nekem sincs , senkinek semmi koze hozza. De az hogy o szandekosan egyedulallo kicsit eros, akkor en mi vagyok? (Nem irom le o mit mond erre, azert irtam ki mert idegenek velemenye erdekel)
Kapcsolatban voltatok aztán levette?
Persze, hogy sunyul.
Az egyedülálló státusz nagyon rossz. Ha nincs kint semmi, az teljesen oké, de így, hogy már együtt voltatok és direkt ezt tette ki... Még ha eleve ez lenne kint és szólás után megváltoztatná, azt mondom oké, de így...
Én nem akartam kitenni exemmel, de más gyanús jelek voltak. Pl ha kitettem valamit, sosem lájkolta. Egyszer kitettem egy közös képet, megjelöltem rajta, de neki úgy volt beállítva, hogy el kell fogadnia, mielőtt megjelenik a profilján. Nekem is úgy van, úgyhogy tudom jól, hogy működik. De ő bekamuzta, hogy meg sem jelent neki és ezért nem tudja elfogadni. Persze ezt se lájkolta be meg semmi, meg ugye meg se jelent neki. Kint voltak az exével még a közös képek, ráadásul nem is egy mappában valahol mélyen, hanem a kiemelt képek között. Megkértem, hogy szedje le, mert rosszul esik látni, meg akárki ránéz a profiljára, azt hiszi, még mindig együtt vannak. Azt mondta oké, leszedi, nem akarta ott helyben, hanem "majd". Két héttel később rákérdeztem, hogy mizu, még mindig kint van, erre totál hülyének nézve képes volt azt mondani, hogy leszedte, majd a Facebook magától visszatöltötte😂😂😂 Kitalálhatjátok, hogy ez az exe mennyire volt csak a múltja :) Rólam meg persze nem mesélt neki, így nem lehetett jele a neten. Meg persze a Tinderes hódításai is jobb, ha nem látják, hogy kapcsolatban van... :)
Szerintem ezt a csávót ott kéne hagynod...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!