Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ritka az ha először 24-25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ritka az ha először 24-25 évesen talál párt egy fiú vagy egy lány?

Figyelt kérdés

Én 24 éves vagyok de engem még sosem szeretett lány. De kb már szerintem mindenkinek volt boldog kapcsolata.

Nekem meg esélyt sem adnak a lányok:(

2022. nov. 6. 10:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Válogatsz?!
2022. nov. 6. 10:21
 2/9 anonim ***** válasza:
67%

Fiúknál egyre gyakoribb. Nálam is ez a helyzet és több embert is ismerek, akiknél hasonló. Az egyik exem például olyanhoz ment hozzá, akinek 27évesen lett először kapcsolata és még szűz volt. A tesóm 25éves, neki se volt még semmi.

A lányoknak ez nagyon ritka.

2022. nov. 6. 10:23
 3/9 anonim ***** válasza:

29 F vagyok szűz , nem tartom magam követendő példának , engem több lány is szeretett már , de a fejemben harag és neheztelés volt apám és a szivatóim felé.

Emiatt más volt a prioritásom.

De már a elengedtem 70%át.

2022. nov. 6. 10:27
 4/9 anonim ***** válasza:
A fiúknál gyakoribb ez, a lányoknál kevésbé. Számos oka lehet, pl.: előnytelen külső, rossz kommunikációs készségek, nem akar párkapcsolatot stb.
2022. nov. 6. 10:39
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
ritka dolgok a legjobbak. Melyik autó ér többet? Egy trabant amiből millió+1 -et gyártottak, vagy egy ferrári amiből 500 darabot?
2022. nov. 6. 10:45
 6/9 anonim ***** válasza:
5-ös attól, hogy valami ritka attól még nem fog sokat érni. Attól fog sokat érni ha ritka és sokan akarják. Hiába van valamiből 1 csak a világon, ha 0 rá az igény, akkor 0-át is fog érni.
2022. nov. 6. 11:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Arra gondolok, hogy a középiskolában, egy gerincproblémás nagyon vastag fekete szemöldökű csajszinak is KETTŐ barátja volt 1 év alatt és elképzelni se tudom, hogy akinek ez nem sikerül az mégis mit csinált a középiskola alatt??

Persze a saját szintjén választott.

2022. nov. 6. 13:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Valogatsz.. ott vannak a ronda es vagy dagadt lanyok!
2022. nov. 6. 15:43
 9/9 anonim ***** válasza:
7-es szerintem azoknak a fiúknak mindegy volt, csak puncija legyen.
2023. nov. 14. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!