Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritka az ha először 24-25 évesen talál párt egy fiú vagy egy lány?
Én 24 éves vagyok de engem még sosem szeretett lány. De kb már szerintem mindenkinek volt boldog kapcsolata.
Nekem meg esélyt sem adnak a lányok:(
Fiúknál egyre gyakoribb. Nálam is ez a helyzet és több embert is ismerek, akiknél hasonló. Az egyik exem például olyanhoz ment hozzá, akinek 27évesen lett először kapcsolata és még szűz volt. A tesóm 25éves, neki se volt még semmi.
A lányoknak ez nagyon ritka.
29 F vagyok szűz , nem tartom magam követendő példának , engem több lány is szeretett már , de a fejemben harag és neheztelés volt apám és a szivatóim felé.
Emiatt más volt a prioritásom.
De már a elengedtem 70%át.
Arra gondolok, hogy a középiskolában, egy gerincproblémás nagyon vastag fekete szemöldökű csajszinak is KETTŐ barátja volt 1 év alatt és elképzelni se tudom, hogy akinek ez nem sikerül az mégis mit csinált a középiskola alatt??
Persze a saját szintjén választott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!