Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Késő az ha egy fiú 25 évesen talál először barátnőt?
Figyelt kérdés
Olyan kellemetlenül érzem magam mert rég óta szerettem volna, de szerintem ez az egyik legnehezebb dolog az életben. Nekem csak most 25 évesen jött össze először.
Sokan 16-17 évesen is össze tudták hozni, olyan rossz érzés ez.
2021. aug. 11. 15:49
1/9 anonim válasza:
Nem, nekem első nagyobb akkor jött össze, előtte csak ilyen 1-2 hónapos "randizgatások" voltak. 5,5 évig tartott.
2/9 anonim válasza:
Jobb későn, mint soha. Ezért kár sajnálni magad.
3/9 anonim válasza:
kamu
ha tényleg összejött volna, most nem itt keseregnél, hanem élveznéd az életet a pároddal. (mellesleg ugyanezt tennéd, ha 16-17 évesen meglett volna az első)
4/9 anonim válasza:
"szerintem ez az egyik legnehezebb dolog az életben"
Akkor ezek szerint, még nem próbáltál ki az életben szinte semmit.
5/9 anonim válasza:
3. Ha minden kérdés alá oda írod annak mi értelme?
6/9 anonim válasza:
5 melyik kérdés alá írtam még oda? van valami, amiről még én sem tudok?
7/9 anonim válasza:
Nem tom lehet csak én vagyok ilyen szerencsés de minden nap látom két háromszor hogy valaki kiírja hogy kamu. Nem mondom hogy te voltál csak valaki.
8/9 anonim válasza:
Aki 25 évesen még fiú (mint egy 18 alatti), és nem férfi, az jogos ha így gondolja magát és nem talál senkit. Szedd össze magad, légy férfi
9/9 moozygoo válasza:
jobb később mint soha, nem igaz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!