Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen csaj nem süllyed el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen csaj nem süllyed el szégyenében?

Figyelt kérdés

Meg akartam volna őt ismerni (élőben) egy ideig engedte is de egy idő után elkezdett flegma lenni, aztán szó nélkül eltűnt (utólag tudtam meg hogy talált másik fiút). Az a vicc hogy nem vagyunk egymással teljesen ismeretlenek, mert a szüleink ismerik egymást, de még is így viselkedik.

Legundorítóbb szerintem az hogy amikor szakított azzal a fiúval aki miatt engem leszart, az anyukának el is mesélte hogy szakítottak és érdeklődött felőlem. Gondolom azért mert most jól jönnék. Aztán én egy pár hétig nem írtam neki, amiatt hogy feldolgozza a szakítását. Aztán pár hét műlva írtam neki, de nem válaszolt szintén. Rá pár hétre látom a fb on hogy összejött egy másik fiúval.

Ez szerintem nagyon gáz hogy ennyire fiúzik össze vissza, ha egyszer engem akar akkor miért ismerkedik mással. Meg egyből szakítás után minek kell valaki.

2022. okt. 31. 08:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Itt jól le van szólva a kérdező , de nem látjuk a hátsó történetet . Sok itt a megkeseredett feminista . Mi a jel mondatotok? " A nő az semmilyen esetben sem tartozik magyarazattal egy ferfinak" hm?
2022. okt. 31. 11:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

11

És mégis milyen magyarázattal tartozna és miért is?

Mert megkérdezi vkitol, hogy mi van a kérdezővel?

Amúgy a kérdező minimum 3 kérdést kiírt már a témában, kicsit mindig változtatva a történetet, de a lényeg az, hogy szrt a csaj fejére

több alkalommal is és elvárta volna hogy nő teperjen utána.

2022. okt. 31. 12:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ismerős kérdés. De nem a nő hibája, hogy nem tetszel neki és te nézted be kétszer is.

Biztos kapcsolatfuggo, de ehhez sincs közöd.

2022. okt. 31. 12:56
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Apuskám, ha akarsz valamit egy nőtől, időbe kell lépni, mert olyanok ezek, mint boltba a zsemje, aki hamarabb érte nyúl, az viszi.
2022. okt. 31. 13:37
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, inkább fogadd el, hogy te nem tetszel neki
2022. okt. 31. 19:42
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy érdeklődött mi van veled még nem jelenti azt, hogy össze akarna veled jönni.

De nekem is ismerős a kérdés. Nem az volt, hogy bosszút akarsz állni a csajon?

2022. okt. 31. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!