Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt miért csinálja a csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálja a csaj?

Figyelt kérdés
Pár napja megírta, hogy elege van ebból, hogy nem keresem, nem írok rá, nem írok neki regényeket. Többet vár el tőlem, mert elvileg csak ő tesz ebbe… pff. Azonnal visszaírtam neki mindig ha írt, csak nem akartam “ zaklatni”… Meg van amire nem lehet válaszolni… Szóval lerázott de előtte regény formájában elküldött az anyàmba. Utána pár napra rá : Miért nem írok vissza még mindig? :D Normálisak az ilyenek? Ő ráz le, és akkor még az a gond, hogy nem írok neki… Ez mi?
2022. okt. 1. 11:29
 1/6 anonim ***** válasza:
3%

Gondoltam hogy ez lesz.

Egyszer kikel magábol aztán kuszik vissza mint egy kutya.

2022. okt. 1. 11:44
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem az elején jogosan volt mérges, utána meg felmerült benne, hogy mivan, ha téved, és valami más bajod van, pl nem látod az üzeneteket, vagy ilyesmi.

Írd meg, hogy "mert nem akarok", többet az életben nem fog keresni, mert tudni fogja, hogy nem érdekel téged eléggé, nem pedig elhagytad a telefonod, vagy ilyesmi.

2022. okt. 1. 11:52
 3/6 anonim ***** válasza:
27%
Szex volt addig rendszeresen jó minőségben?
2022. okt. 1. 12:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az zavarja, hogy te csak reagálsz, ha ő ír (és akkor se mindig), de magadtól nem nagyon keresed és azt érzi, hogy te nem foglalkozol vele eleget, nem mutatod ki eléggé, hogy érdekelne és ez rossz érzés neki. Indulatok nélkül kellett volna ezt kommunikálnia feléd, de gondolom betelt nála a pohár és azért fakadt ki. Utána pedig várna volna, hogy legalább ettől észbe kapsz és megpróbálsz változtatni, megbeszélni vele, hogy megmentsd a kapcsolatotokat. Ha te abszolút semmit nem reagáltál, akkor nem csoda, hogy csalódott és mérges, mert ebből az jön le neki, hogy téged ez semennyire nem érdekel.
2022. okt. 1. 13:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát az ő baja. Én normális voltam. De már sokszor csalódtam. Nem fogok futni utána. Ha érdeklem akkor keressen ő…
2022. okt. 1. 15:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
De az nem normális, ha valóban az van, hogy szinte csak ő keres téged és te meg csak arra reagálsz valamit, te viszont nem teszel bele energiát, alig keresed magadtól. Ő már kimutatta hogy érdekled és semmi köze ahhoz, hogy korábban már csalódtál másban, nem fair, hogy rajta vered le. Ha nem vagy kész egy kapcsolatra, akkor ne gyere össze senkivel, de nem várhatod, hogy mindig a másik fusson utánad. Itt nem a lány a nem normális, hiába próbálod meg úgy beállítani.
2022. okt. 1. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!