Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha szerelmes vagyok egy olyan nőbe akinek van barátja?

Figyelt kérdés

Szerintetek jó megoldás haverkodni vele, és hátha majd egyszer dobja a barátját?

Nem akarok nyomulni rá, de nem is akarok teljesen lemondani róla. A haverkodást látom az egyetlen megoldásnak.

#nő #Csaj jelölt
2022. júl. 21. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő egyáltalán akar veled haverkodni.?
2022. júl. 21. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Haverkodhatsz vele, de óvatosan. A legjobb kombó, ha figyelmes vagy, kedveskedsz neki, de azért szívod a vérét, ha hülyeséget csinál, kiröhögöd, ahogy más haverjaiddal is tennéd. A lényeg, hogy kerüld az "itt vagyok, ha épp nem találnál jobbat" vibe-ot, inkább azt erősítsd, hogy haverkodsz vele, mert passzoltok személyiségileg, de nem rendeled maga alá.

Bár ezt már valszeg buktad, ha nem 13 évesek vagytok, már tutira tudja, hogy odáig vagy érte. :D

2022. júl. 21. 20:44
 3/8 anonim ***** válasza:
63%

Igen, szerintem érdemes.

Nálunk bejött. A mostani párom nem nyomult rám, de pár szót váltottunk időnként, néha beszélgettünk, és kiderült, közös az érdeklődési kör. Természetes volt és laza. Pár hónap után rájöttem, hogy vele szeretnék lenni. Kicsivel utána úgy döntött, tesz egy próbát, és elmondta, hogy szerelmes belém, és szeretne velem járni. Szakítottam az akkori párommal, hogy esélyt adjunk egy kapcsolatnak. Jó döntés volt, évek óta együtt élünk, ő az igazi.

Szóval én nem beszéllek le a haverkodásról.

2022. júl. 21. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
28%
Növessz gerincet!
2022. júl. 21. 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Aztán miért ne lenne gerince? Házas férfi? Nem. Családanya tetszik neki? Nem. Akkor? Nem megdugni akarja, hanem szerelmes. Azt se szabad?
2022. júl. 21. 20:49
 6/8 anonim ***** válasza:
40%

Most írták neki, hogy férkőzzön a közelébe ember!!!!!!!

Ha a te nődről lenne szó, hol lenne a határ?

2022. júl. 21. 20:52
 7/8 anonim ***** válasza:
58%
barátnődről, bocsánat
2022. júl. 21. 20:52
 8/8 anonim ***** válasza:
48%
#6: Legyél olyan faszi, akinek a nője felhúzza a falat, amit kell, és akkor férkőzhet, aki akar, mert te leszel a jobb alternatíva. Ennyi.
2022. júl. 21. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!