Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba, de barátja van; mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már jó ideje szerelmes vagyok egy csinos, okos lányba, és már majdnem megvolt bennem a bátorság, hogy randira hívjam; azonban csókolózni láttam őt egy osztálytársával. Lehet, hogy az irigység, a féltékenység mondatja velem, de a szerencsés srác nem érdemli meg a lányt, mert egy idióta (hozzá képest). Mit tudok tenni: hagyjam, hátha szakítanak; vagy valamilyen úton szóljak bele a kapcsolatukba (ez utóbbi tudom, szemétség, de kétségbeesett vagyok!)
Köszönöm előre is! 18F
2015. ápr. 4. 11:12
1/6 anonim 

válasza:

Mondd neki, hogy megdugod, ha kell.
2/6 anonim 

válasza:

Ez egy versenyhelyzet, ne hátrálj meg csak azért mert jelenleg vki előtted fut. Huz bele, és utasítsd magad mögé. próbáld megmutatni a lánynak hogy te jobb választás lennél, keresd a lehetőséget hogy különböző szituáciokban fölékerekedj a másik srácnak. Nincs ebben semmi szemétség, ha minden bimbózó kapcsolatot tisztelni kéne, megállna az evolúcio.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor ne foglalkozzak az udvariassággal; hanem a kapcsolata ellenére ugyanúgy hajtsak érte?
2015. ápr. 5. 19:43
5/6 anonim válasza:
Ha ő együtt van azzal a gyerekkel és szeretik egymást akkor ne rendíthetetlen bele,fordítva neked sem esne jól. Először tudd meg hogy csak "játék" ami köztük van vagy sem. Majd ha megtudtad a választ és lehetőleg azt kaptad amire vártál utána nynyomulhatsz.;) Ha mégis komoly ami köztük van attól még vágd neki oda, hogy egyszer úgyis megszerzed.
6/6 anonim válasza:
Előző vagyok, a rendíthetetlen az rondíts lenne, és a nynyomulhatsz is csak egy ny-el lett írva, csak túl okos az okostelefonom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!