Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen csaj nem süllyed el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen csaj nem süllyed el szégyenében?

Figyelt kérdés

Meg akartam volna őt ismerni (élőben) egy ideig engedte is de egy idő után elkezdett flegma lenni, aztán szó nélkül eltűnt (utólag tudtam meg hogy talált másik fiút). Az a vicc hogy nem vagyunk egymással teljesen ismeretlenek, mert a szüleink ismerik egymást, de még is így viselkedik.

Legundorítóbb szerintem az hogy amikor szakított azzal a fiúval aki miatt engem leszart, az anyukának el is mesélte hogy szakítottak és érdeklődött felőlem. Gondolom azért mert most jól jönnék. Aztán én egy pár hétig nem írtam neki, amiatt hogy feldolgozza a szakítását. Aztán pár hét műlva írtam neki, de nem válaszolt szintén. Rá pár hétre látom a fb on hogy összejött egy másik fiúval.

Ez szerintem nagyon gáz hogy ennyire fiúzik össze vissza, ha egyszer engem akar akkor miért ismerkedik mással. Meg egyből szakítás után minek kell valaki.

2022. okt. 31. 08:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Inkább te süllyedj el és szégyelld magad. Kétszer is elcseszed. Nem csoda, ha keres jobbat.
2022. okt. 31. 08:04
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy néz ki, hogy valójában nem téged akart a lány, meg egy kicsit kapcsolatfüggő is.
2022. okt. 31. 08:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Te csak a szamár szerepét töltenéd be ebben a kapcsolatban. Ne légy szamár!
2022. okt. 31. 08:33
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk attól mert megkérdezte, hogy vagy, nem jelenti, hogy akart tőled bármit is.
2022. okt. 31. 08:58
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Te normális vagy?

Miért kéne elsullyednie?

Nem tartozik neked semmivel.

2022. okt. 31. 09:15
 6/16 A kérdező kommentje:

Szerintetek normális viselkedés az hogy amíg nincs jobb addig jó lennék én is aztán meg leszar ha talált jobbat?

Szerintem ez nem normális dolog mert egy párkapcsolatnak a szeretről kéne szólnia de ő engem nem vesz komolyan, hanem megaláz.

2022. okt. 31. 09:18
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltál megalázva.
2022. okt. 31. 09:23
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű nem lennél jó akkor se, hiszen nem történt köztetek semmi. Ebben a sztoriban te vagy a gáz ezzel, amit most csinálsz. Nem jelentesz neki semmit, és nem is tartozik neked semmivel. Szedd össze magad és lépj tovább
2022. okt. 31. 09:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
De ennek a lánynak sose kellettél!
2022. okt. 31. 09:51
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
De nem akar téged. Régebben sem akart.
2022. okt. 31. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!