Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúknál is létezik olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknál is létezik olyan, hogy haverlány meg barátzóna?

Figyelt kérdés
Tehát, hogy egy lányra csak haverként tekintenek úgymond.
2022. okt. 28. 09:55
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

"25. Mondjuk ehhez sokat kell társaságban lenni, hogy az ember tudjon következtetni a legkisebb dolgokból is."

26: miért kellene? Az, hogy fizikailag vonzó e elég gyorsan lejön. Ha emberileg szimpatikus, de fizikailag nem, akkor azt azért kb 2 perc alatt leveszem.

2022. okt. 28. 14:13
 32/34 anonim ***** válasza:
0%
30-as, a te hablatyolásod is hidegen hagy.😆 29-es (valamint 27-es, 18-as) voltam.
2022. okt. 28. 14:19
 33/34 anonim ***** válasza:
19%
Én a kérdésre válaszoltam, a te hulladék selejt személyiséged senkit nem érdekel.
2022. okt. 28. 14:28
 34/34 anonim ***** válasza:
71%

Pontosan. A kapcsolat alatt megy a kiakadás, hárítás, tagadás, hazudozás, még ők vannak kiakadva, hogy hogy merészelsz egyáltalán ilyet feltételezni.

Aztán kiderül, hogy végig neked volt igazad.

2022. okt. 28. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!