Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúknál is létezik olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknál is létezik olyan, hogy haverlány meg barátzóna?

Figyelt kérdés
Tehát, hogy egy lányra csak haverként tekintenek úgymond.
2022. okt. 28. 09:55
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
92%

Igen, ha nem kívánatos a nő.

ÉS még abban az esetben ha van barátnőnk akit szeretünk és kívánunk, akkro a másik lehet semleges.

2022. okt. 28. 10:00
 2/34 anonim ***** válasza:
64%
Ha kozlik veled, hogy nem akarnak toled semmit, akkor nem is lesz semmi. Friendzonet azt tarja fenn, aki tobbet akar a masiktol. Tehat nem o pakol oda, hanem te sovarogsz es probalsz a baratkozas altal tobbet kicsikarni magadnak. Nem is kell mondanom, hogy mennyire atvered magad a felesleges remennyel.
2022. okt. 28. 10:01
 3/34 anonim ***** válasza:
64%
Ha én egyedülálló vagyok, de van egy havercsaj aki jól néz ki, akkor egész biztos, hogy sokat járna a fejemben, hogy több kellene, és ha nem lehet több....akkor az sokszor k**úrvára sz**ar érzés lenne...
2022. okt. 28. 10:02
 4/34 anonim ***** válasza:
20%

2es

Ez nem mindig így van, sőt..

Főleg a nők szeretik ha van valaki akinek ki tudják beszélni az örömüket, bánatukat főleg egy olyennak aki pitizik nekik, aki mindenre rábólint, mindig igazat ad, mindig "megérti" őket mert az ilyen pasik ezt csinálják. A nőnek meg így van egy bizalmasa aki mindig kéznél van és mégsem akar semmi többet ill. akarna ő csak a nő külső pályára tette de ő mivel bizakodik akkor ezt elfogadja , hátha egyszer mégis összejönne - alapon.

2022. okt. 28. 10:14
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van ilyen. Engem legalábbis már sok pasi "barátzónázott".
2022. okt. 28. 10:24
 6/34 tamsin540 ***** válasza:
72%

Ezt úgy hívják, hogy barátság extrákkal. Ugyanúgy káros és lélekölő, mint amikor egy pasit friendzonolnak.

A barátság extrákkal 100% szex, 0% érzelem, a barátzóna 0% szex, 100% érzelem. Mind a kettőből ki kell jönni és nem szabad elfogadni az "ajánlatot".

2022. okt. 28. 10:24
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

"A barátság extrákkal 100% szex, 0% érzelem"

Abban mi a barátság?

Ez nem a szexkapcsolat?

A barátságban vannak érzelmek (nem szerelem, de pl szeretet igen).

2022. okt. 28. 10:28
 8/34 anonim ***** válasza:
15%
Amikor én akarnék tőlük valmit, akkor létezik. :D
2022. okt. 28. 10:28
 9/34 anonim ***** válasza:
14%
ha a lány csúnya :D
2022. okt. 28. 10:40
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy nagyon jóképű pasim, akinek kétféle lánybarátai voltak (nyilván körbelegyeskedték folyton, ezért volt neki sok): az a fajta, aki nem jön be neki, de reménykedik, hogy a személyiségével egyszer megfogja és az, aki bejövős és szexelgetnek, mikor épp mindketten szinglik. Vagy lehet akkor is, mikor kapcsolatban vannak…

Ez utóbbi persze csak a szakítás után derült ki, ha tudtam volna, hogy húzogatja a lánybarátait, azonnal kidobtam volna😀

2022. okt. 28. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!