Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúknál is létezik olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknál is létezik olyan, hogy haverlány meg barátzóna?

Figyelt kérdés
Tehát, hogy egy lányra csak haverként tekintenek úgymond.
2022. okt. 28. 09:55
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
83%
Az ilyen "barátság" Damoklész kardja a kapcsolat felett.
2022. okt. 28. 12:12
 22/34 anonim ***** válasza:
10%
ez függ az időtől , attól még inkább hogy élőben mennyi időt töltőtök együtt és a nő egyáltalán ad utalást arra, hogy ez több lehetne mint barátság , mert ha nem akkor a férfiú egy idő után nem fog érdeklődni a nő iránt egyáltalán.
2022. okt. 28. 12:27
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Igen

1) nem vonz szexuálisan, de emberileg nendben van

2) vonz szexuálisan is, de tudom, hogy nem lenne kapcsolat. Ilyenkor van úgy, hogy nem akarom megbántani egy szimpla egy éjszakással, inkább megy barát zónába

2022. okt. 28. 12:35
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
23. Aztán te ezt így 1 találkozás után megtudod mondani?
2022. okt. 28. 12:43
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

24: nem mondtam, hogy egy találkozás alapján.

De igen, sok esetben ennyi is elég. Pl elmentem egy társasággal szórakozni, volt ott egy csaj, akinek gyilkosan jó humora volt, de számomra szexuálisan nem volt vonzó. Kb 30 perc után tudtam, hogy barátok leszünk, de semmi más.

A másik eset, ami gyakran előfordult, hogy egyedül voltam, megismertem egy csinos nőt, gondoltam, hogy lesz egy kellemes este. Aztán mire az ágyig jutottunk volna megkedveltem annyira, hogy ne akarjam megbántani a csak szex és más semmivel.

Az azért egy találkozás alatt ki szokott derülni, hogy ő benne van e a kalandban (barátság extrákkal akár), vagy mást keres. Én meg a barátai nem szoktam megbántani. Van elég csaj aki maga is csak kalandot keres, miért akarnék egy jól induló barátságot elrontani azzal, hogy egyszer megdugom, amikor más meg pont erre vágyik

2022. okt. 28. 12:51
 26/34 anonim ***** válasza:
25. Mondjuk ehhez sokat kell társaságban lenni, hogy az ember tudjon következtetni a legkisebb dolgokból is.
2022. okt. 28. 13:07
 27/34 anonim ***** válasza:
37%

20-as, a 18-as vagyok.

Nem. Nem dugnám meg őket, mert a barátaim. Az ember nem dug baráttal.

2022. okt. 28. 13:07
 28/34 anonim ***** válasza:
39%
#27 ezt mondd az exemnek is, mert ő dugott😂
2022. okt. 28. 13:22
 29/34 anonim ***** válasza:
26%
27-es, abszolút nem érdekel, mit csinált az exed.
2022. okt. 28. 13:47
 30/34 anonim ***** válasza:
65%
Mindenki ugyanezeket az álszent dumákat nyomja, hogy csak barátok, nem dugnak. Aztán lebukás után megy a hablatyolás.
2022. okt. 28. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!