Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan nő aki nem sajnálja az időt egy férfi vágyai teljesítésére?
"egy" férfi vágyai teljesen hidegen hagynak. Férjem 1 db van, fiam szintén, illetve nemsokára kettő.
A virslit típustól függően főzzük vagy mikrózzuk, van olyan amelyik kimondottan mikrózva jobb.
Nem lelem a kérdésed értelmét. Készítsd úgy a virslit magadnak ahogy szereted 🤷 A kérdésedből látszik miféle vagy, így azt jegyezném meg halkan hogy örülhetnél annak is ha valaki megmikrózná neked a virslit, mert még olyan sem lesz soha.
#4 pedig drágaszág, ez a valóság. Főzd meg magadnak a virslit, senkit sem érdekel egy idegen férfi igénye. Nekem idegen vagy, nem érdekel hogy szereted a virslit. A családom ellátom és a férjem is képes bevágni a vízbe azt a nyomorult virslit, mivel nem középsúlyos értelmi fogyatékos. Te miért nem vagy rá képes?
2 voltam
Nem a virsli miatt írtam ki a kérdést, hanem azért mert kíváncsi voltam ,hogy ilyen egyszerű dologra is jönnek-e az ilyen megszokott támadások, hogy majd csináld meg magadnak, meg kiszolgálás és társai.. lol és igen, jöttek.
Vicc, hogy nekem amikor volt párkapcsolatom teljesen alap volt ,hogy bármit megfőztem neki amikor épp ő volt nálam vagy igenis ágyba vittem neki a reggelit. Ez a kedvességről szól, nem a kiszolgálásról.
Azért támadnak mert fasszágokat beszélsz.
"létezik még olyan férfi aki nem sajnálja a pénzt egy nő vágyai teljesítésére? Arról van szó hogy nem egy olcsó szál virágot vesz félévente, hanem valami szépet, igényeset, aminek tovább örülök"
Te mennyire kapnál vérszemet egy ilyen kérdéstől?
Pláne hogy ez a fiktív női kérdező utána még jönne is azon pcsogni hogy "csak azért írtam ám ki ezt a kérdést hogy megtámadjatok, mert tudtam hogy itt minden férfi szánalmas gci,akik elküldenek majd az anyámba!! áldozatnak akartam érezni magamat, és nektek hála ez sikerült is, szóval remélem most büszkék vagytok magatokra, ti senkiházi gremlinek :("
Így már sikerül átérezni hogy pontosan mennyire is vagy most szánalmas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!