Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziós vagyok, hagyj.. kérdése:
Létezik még olyan nő aki nem sajnálja az időt egy férfi vágyai teljesítésére?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy a virslit nem mikróban hanem vízben melegíti fel/főzi meg, mert úgy sokkal finomabb.2022. okt. 16. 14:49
21/30 A kérdező kommentje:
Semmi, nincs itthon virsli és rossz a kedvem. Én nem vagyok frusztrált, nyugodt vagyok teljesen.
2022. okt. 16. 16:10
22/30 anonim válasza:
Sosem főztem virslit mikróban, úgy nem fakad ki?
23/30 A kérdező kommentje:
Sokkal nedvesebb és lédúsabb és tovább marad meleg is, ha vízben van főzve. Sőt még puhább is.
2022. okt. 16. 16:13
24/30 anonim válasza:
Nyilván egymásért szoktak szívességet tenni a párok. Ha a férjemről tudom, hogy X módon jobban szereti a virslit, akkor ha éppen virslit főzök, neki majd úgy csinálom. De ha nincs épp kedvem virslit főzni, akkor tudja megoldani magának is.
25/30 anonim válasza:
Eleve a neved is mi már? Miben reménykedsz? Megsimogatják a buksidat?... Minden szron felakadsz és még hepciáskodsz is
26/30 anonim válasza:
A leírtaknak semmi köze a vágyak kielégítéséhez. Neked egy óvónénire van szükséged, mert szükségleteid vannak, nem vágyaid
27/30 anonim válasza:
Ágybavinni a reggelit... Ez a nyomorék amerikai filmekben módi nyálas foS. Ha csak nem nyomorék a csaj, akkor emelje meg a seggét és az asztalnál zabáljon. Az én ágyamat ne morzsálja össze, mégha osztozom is vele. Nem erre való. Enni az asztalnál kell.
28/30 anonim válasza:
27. Téged pár hónap kubik munkára befognálak ..anyu pici fiacskája.
29/30 anonim válasza:
Hogy a példánál maradjunk... a virslin nem múlna, ha úgy szereti, úgy csinálom. Viszont lehetnek olyan vágyai / álmai, ami nem egyezik az értékrendemmel, vagy lehetek olyan passzban testileg / lelkileg, hogy aznap éppen nem tudom minden óhaját lesni (mert mondjuk fáradt vagyok meg beteg vagyok), vagy épp sokkal többet vár el tőlem, mint teljesíthető lenne vagy igazságos, mint fordítva. Sokszor az ilyen kis virslis példákból indul ki az egész, a végén meg megkapja a nő, hogy "de hát nekem a hármasszex a vágyam, miért nem teszed meg nekem, ha szeretsz".
30/30 anonim válasza:
Mondjuk tényleg elég hülye, buta válaszok jöttek erre a kérdésre. Sehol nem írt olyat a kérdező, hogy apárjával akarná megcsináltatni a kaját mindig. Még pár évtizede azért értelmesebb emberek voltak, és jobban tudtak egy ilyen kérdést is értelmezni, kissé a szavak mögé látni, ez alap volt. Ma már ha feltesznek egy olyan kérdést, hogy "Hogyan üthetném meg a főnyereményt?", jönnének az olyan válaszok, hogy miért akarsz te bármit vagy bárkit megütni, egy agresszív, frusztrált állat lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!