Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan nő aki nem sajnálja az időt egy férfi vágyai teljesítésére?
10-es. Nem várta el, azért csináltam mert szerettem volna neki örömet okozni. Én sem várom el, hogy bárki bármit készítsen nekem. Leírtam, hogy miért írtam ki. Vicces ezen az oldalon, hogy az összes ilyen kérdésnél megjelenik pár olyan, mint itt.
Mert te észreveszed pár pöttyből? Gondolom igen, te nagyon okos lehetsz.
"Nem várta el, azért csináltam mert szerettem volna neki örömet okozni"
Én is így gondoltam, mikor írtad. Nem látod a különbséget? Valamit szívből megcsinálni teljesen más, mint konkrét dolgot megnevezni, hogy ezt elvárod, mert ezzel bizonyítja a másik, hogy szeret. Ha a kövi barátnőd leszarja a virslit, de úgy kedveskedik, hogy megmasszírozza a talpad, az neked nem jó?
Mert ha igen, akkor érted a különbséget, tehát csak kötekedsz, ha nem, akkor meg tényleg kiszolgálást vársz el.
"vicc, hogy nekem amikor volt párkapcsolatom teljesen alap volt ,hogy bármit megfőztem neki amikor épp ő volt nálam vagy igenis ágyba vittem neki a reggelit. Ez a kedvességről szól, nem a kiszolgálásról."
Hát bammeg, akkor írd azt is, hogy kölcsönös, mert a kérdésből csak az jön le, hogy egy lusta, életképtelen, kiszolgáláésra váró pasi vagy,
Direkt írtam kis dolgot és nem olyat ami esetleg több óra és direkt így.
" Ha a kövi barátnőd leszarja a virslit, de úgy kedveskedik, hogy megmasszírozza a talpad, az neked nem jó?"
Nem ,mert ezzel nem venné figyelembe azt, hogy én mit hogy szeretek jobban. De mint mondtam nem várnám el, hogy csináljon nekem bárki bármit max, ha kedveskedni akar akkor jobb szeretném, ha vízben készülne a virsli, ha ezt pedig leszarja akkor szimplán figyelmetlen arra amit szeretek és a masszást pedig nem szeretem.
Igen, ez továbbra is figyelmesség és nem kiszolgálás. Az is, hogy készíted el. Én is úgy készítettem el az ételt el ahogy a másik szerette volna vagy ahogy mondta, nem pedig úgy ahogy pl eddig.
"#víz #hotdog #virsli #kedvenckaja"
Hát...., nem vagy egy inyenc :D
#17 te tényleg troll vagy. Azon cirkuszolsz hogy egy nyomorult virslit ki vág be a fazékba... hogy azt másnak kéne megcsinálnia helyetted. Még ha azon nyekeregnél hogy a nőd neked nem csinálja meg a szülinapodra a világbajnok csokitortáját, bezzeg a legjobb barátnőjének igen, azt még meg lehetne érteni. De ember! Ez a virsli, vagy egyéb hétköznapi dolgok szánalmasak. Ha éhes vagy csinálj magadnak kaját! A lábkörmöd le tudod vágni magadnak? A hajad meg tudod mosni?
Édes istenem... 🤦
Amikor elfogy a xanax... :(
Igen kérdező, egyetlen egy nő sincs a világon aki egy kicsit is figyelembe venné a társa preferenciáit, nincs olyan hogy kedveskednének egy férfinak sőt, már az is ritka ha egyáltalán megemelik a fakanalat. Bezzeg te...!!
Nagyon jogos es reális amit írsz.
Amúgy mi ihlette a kérdést? Így vasárnap délután elkapott a nosztalgia/önsajnálat roham azon, hogy milyen rossz is volt a kapcsolatod, és rajtunk éled ki a frusztrációdat? Kérlek mondd el, mostmár kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!