Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! "A maszk" című filmből mit gondoltok arról a férfi karakterről, akit Jim Carry játszik?
Pontosabban:
*Jim Carrey
Nekem egyáltalán nem az esetem Jim Carrey, ebből a szempontból tök mindegy milyen karaktert játszik. Egyébként kedvelem és szeretem a filmjeit, csak ő nem vonzó számomra valamiért, nem úgy gondolok rá.
A Stanley karakter meg egyébként nem szimpatikus, egy olyan nő után vergődik végig, aki nyíltan le se tojja, pincsiként próbálkozik csak azért, mert dögös a maca, de személyiségre egyáltalán nem ismeri és nyilván ki is használják, kicsit korlátolt a csávó.
Összetett dolog.
Önmagában a szürke kis hivatalnok a kutyájával, az egyforma munkanapokkal: egy teljesen pasi, akivel simán megismerkednék.
Itt jön képbe a nőválasztása: ő az, aki egy egyszerű, átlag szürke kisegeret le se sz... Neki egy szőke, hosszú combú cicababa kell, aki után mindenki forog. De amúgy meg se meri szólítani.
Ezen a ponton lesz kuka a csávó.
Az az énje meg, amit a maszk hoz ki belőle: annyira idegesítő, hogy agyfaxt kapok. Négy év felett nem találja senki viccesnek.
"Négy év felett nem találja senki viccesnek."
Én viccesnek találom, pedig elmúltam 30 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!