Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most minek kellett? 23N
Figyelt kérdés
Van egy srác a múltamból, (csak randiztunk, nem volt szex)aki mostanában elég gyakran üzenget. Semmi komoly, de mégis tudni akar mindenről. Ma azzal írt rám hogy van két ingyen jegye egy eseményre. Én 1 éve kapcsolatban vagyok, így egyértelmű hogy nemet mondtam. Aztán mondta hogy a nőK(!!) akiklel szokott szexelni, nem érnek rá. Én meg csak néztem magam elé, hogy ez az ember valójában mit akar?? Több csaj is van az életében, hogy jövök én a képbe? Minek írogat, ha összejár szexelni nőkkel?2022. okt. 14. 18:41
1/9 anonim válasza:
Miért teszel fel ilyen kérdéseket, ha nem érdekel?
2/9 anonim válasza:
unatkozik csak. Menni akart valamelyikkel az eseményre amelyik épp ráér.
4/9 anonim válasza:
Szexelni akar, mások nem érnek rá, gondolta hátha vevő leszel rá.
5/9 anonim válasza:
Valószíűleg nincs senkije, elszalasztott lehetőségként emlékszik rád, szeretne "bepótolni" téged.
7/9 anonim válasza:
Szerintem bukónak élte meg, hogy visszautasítottad, és menteni akarta a sz@ros kis egóját, hogy amúgy ő több mindenkit dug. De szerintem senkit. Téged próbált.
8/9 anonim válasza:
Féltékennyé akart tenni, mint látod, működött.
9/9 anonim válasza:
"Minek írogat, ha összejár szexelni nőkkel?"
Erre meg csak annyit, hogy minek válaszolsz ha "Én 1 éve kapcsolatban vagyok", miközben egyértelműen le akar varrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!