Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Etetés volt az alábbi szöveg?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Etetés volt az alábbi szöveg? Csak a játékához kellett?

Figyelt kérdés

"Nem sok embert tűrök meg magam mellett, de téged bírlak."

Egy 35 éves férfi ismerősöm kijelentése. Találkoztunk négyszer (mindegyik munka kapcsán) viszont észrevettem mindezek alatt, hogy nem vagyok közömbös számára, forrt a levegő kettőnk között. Amikor megkaptam ezt a kijelentést, bátrabb lettem, de nem akartam lerohanni vagy sürgetni, így óvatosba próbáltam felhozni, hogy akkor lesz-e köztünk több. Kitért a válaszadás elől. A négy találkozás alatt (amihez egyébként nem is kellett volna személyes jelenlét, de persze így könnyebb volt) mi még mellette chateltünk. Kép, kis flört, de csak úriember módján.

Időtöltés vagyok egyértelműen?

2022. ápr. 4. 13:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ebben hol van az etetés? Annyit mondott, hogy bír téged, magyarán kedvel, de nem feltétlen jelenti, hogy bármit is akar tőled.
2022. ápr. 4. 13:41
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Itt te látsz többet bele ebbe az egészbe, mint ami van. Ő nem akar semmi többet tőled, mint ami eddig volt. Nincs itt semmilyen játék a részéről. Az, hogy bír téged nem egyenlő azzal, hogy feleségül is venne pl.
2022. ápr. 4. 13:54
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez semmi etetés nem volt. Én is sok mindenkit bírok, akikkel semmi többet nem akarok.
2022. ápr. 4. 14:06
 4/18 A kérdező kommentje:

Az úgy rendben van, csak megemlítettem egy fontos elemet a történetben, hogy nem vagyok közömbös számára. Hadd ne kelljen már leírni mi az.

Vagy ti mindenkivel flörtöltök, keresitek a fizikai kontaktust, közeledtek, akit csak úgy bírtok? Ne vicceljünk már! Nem vagyunk tinik, mindenki megérzi mi az, ami már meghaladja a azt a bizonyos "simán kedvelem és ennyi" szintet.

2022. ápr. 4. 14:46
 5/18 anonim ***** válasza:

Van olyan ember, aki flörtölős típus. Nő vagyok, én is kedvelek sok férfit, van olyan is, akivel flörtölgetünk meg ugratjuk is egymást, de ennyi. Sőt sokan bejönnek nekem, de ez nem azt jelenti, hogy kapcsolatot/szexet is akarok bármelyikükkel.

Ha te annyira biztos vagy benne, hogy bejössz neki, vagy akarsz tőle valamit, akkor próbálkozz be nála, aztán meglátod, hogy ő mit akar.

1. voltam

2022. ápr. 4. 15:02
 6/18 A kérdező kommentje:
Nekem is van pár férfi kollégám, akik ilyenek. Ugratják a nőket, cukkolnak. De ő nem olyan. Leírhatnám azt is, hogy próbálkozik közeledni, ha ez így egyértelműbb, de most nem erről szeretnék beszélni, mert nem erről szól a kérdés.
2022. ápr. 4. 15:06
 7/18 anonim ***** válasza:

Már bepróbálkozott, és nem az lett az eredménye, amit várt. Most megvan sértődve. Ennyi a történet.

2022. ápr. 4. 15:08
 8/18 A kérdező kommentje:
Bepróbálkozott, én pedig léptem azzal, hogy mit szeretne. Nem direktbe, de a hülyének is leesett volna ahogy feltettem a kérdést, ő meg nem egy hülye ember. Erre kaptam egy kitérő választ. Erről szól a a kérdés.......🥴🥴🥴🥴
2022. ápr. 4. 15:14
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor leírom még egyszer és érthetőbben. Ez még nem etetés meg játék. Elmondta, hogy bír téged, ami azt jelenti, hogy bír téged, se több, se kevesebb. Nem látok ebben semmi olyat, hogy időtöltés lennél neki.

Beetetésről akkor lehetne beszélni, ha azt mondaná, hogy komoly kapcsolatot akar, aztán pár alkalmas szex után lelép és ehhez hasonlók.

2022. ápr. 4. 15:15
 10/18 anonim ***** válasza:
Azért tért ki a válasz elől, mert annyira azért nem jössz be neki, hogy akarjon többet tőled. De ehhez nem kell gyakori, csak józan paraszti ész.
2022. ápr. 4. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!