Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Etetés volt az alábbi szöveg?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Etetés volt az alábbi szöveg? Csak a játékához kellett?

Figyelt kérdés

"Nem sok embert tűrök meg magam mellett, de téged bírlak."

Egy 35 éves férfi ismerősöm kijelentése. Találkoztunk négyszer (mindegyik munka kapcsán) viszont észrevettem mindezek alatt, hogy nem vagyok közömbös számára, forrt a levegő kettőnk között. Amikor megkaptam ezt a kijelentést, bátrabb lettem, de nem akartam lerohanni vagy sürgetni, így óvatosba próbáltam felhozni, hogy akkor lesz-e köztünk több. Kitért a válaszadás elől. A négy találkozás alatt (amihez egyébként nem is kellett volna személyes jelenlét, de persze így könnyebb volt) mi még mellette chateltünk. Kép, kis flört, de csak úriember módján.

Időtöltés vagyok egyértelműen?

2022. ápr. 4. 13:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Amúgy meg a kitérő válasz is válasz. Ha nem mondott se igent, se nemet, akkor azt vedd nemnek. Ha akarna tőled többet arról hidd el tudnál!
2022. ápr. 4. 15:19
 12/18 A kérdező kommentje:

Arról tudnék???? Hát rám mozdult!

Ugye nem komoly amiket itt leírtok?

Normális ember nem mozdul rá valakire akitől semmit sem akar. Ez esetban vagy kettyós, vagy játszik valaki.

2022. ápr. 4. 15:22
 13/18 anonim ***** válasza:
Attól, hogy rád mozdult(fogalmam sincs mit takar ez amúgy), még nem lesz biztos, hogy kapcsolatra, szexre, házasságra, akármire kellenél neki. Ha ezen a "rád mozduláson" kívül mást nem tesz, akkor csak szórakozás vagy szàmára. De ezt minek kellett megkérdezni? Egyértelmű a helyzet.
2022. ápr. 4. 15:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Lehet, csak tesztelt. A bepróbálkozás pedig nem egyenlő az együttjárással. Persze bepróbálkozás és bepróbálkozás között is van különbség. Ha leírnád, jobban lehetne segíteni.
2022. ápr. 4. 15:30
 15/18 A kérdező kommentje:

#13 Egyetértek az első mondattal.

Köszönöm az észrevételt, én is ezt érzem.

2022. ápr. 4. 15:31
 16/18 anonim ***** válasza:

Uhhh ez nagyon bonyolult.

Te mit akarsz kérdezni? Nem értem.

Független mindkettőtok? Akkor?

Tessék megbeszélni.

Ha nem akkor..

Főleg ha ő nem az akkor még lehet szerető kell

2022. ápr. 4. 16:07
 17/18 anonim ***** válasza:
#4: Sok embernek a flört nem jelent semmi többet, mint kicsit kellemesebbé tenni a napot, és igazából nem akarnak többet.
2022. ápr. 4. 17:40
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, itt most lehet rébuszokban jeleket adni a másiknak, de az igazság az, hogy ha egy férfinek valóban tetszik egy nő és valóban szeretne valamit, akkor lépni fog.
2022. ápr. 4. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!