Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik voltak a legrosszabb ill. a legjobb szövegek, amivel eddig megpróbáltak felszedni?
1. Mikor odajött hozzám egy fiatal csaj a plázában, hogy tetszek a barátnőjének....
2. Mikor egy igénytelen csaj a buszon spontán csevegni kezdett velem.
3. Mikor könyvtárban nézte várva, rám mosolygott a csaj mellettem, hogy "te is netre vársz?"..
Nem szeretem, mikor zaklatnak a nők, nem is tudom honnan veszik a bátorságot, hogy LESZÓLÍSANAK...
Kik már ezek? Csak nevetek rajtuk. 😂🤣
Engem úgysem kapnak meg. :)
Leszel a férjem? Az tetszett mondjuk :D
Egyébként az idétlen billegés, dadogás, vörös fej, bámulás a jellemző.
Na engem ez kifejezetten idegesít.
Jaaaj, mikor randin is leblokkol a csaj idegességében. 🤣
Akkor ott nekem kell csinálni valamit, mert meghal a beszélgetés.
Nem hiába a férfi a vezető. De eléggé zavaró, hogy 100%-ban nekem kell irányítani mindent, a nő meg a fél fenekét sem emeli fel.
Amúgy dadogást én is hallottam nőtől, amikor telefonon beszéltem az egyikkel.
Legrosszabb:
Fél életemben téged kerestelek.
Szerintem én vagyok életed nője.
Legjobb:
Szia, xy vagyok, téged hogy hívnak?
A legjobb az, amikor nem direkt fel akarlak szedni szaga volt az indításnak. Egyszerűen odajött egy könyvesboltban és megkérdezte miért pont azt a könyvet választottam, amit.
A legrosszabbak:
"jó a farod, nem akarod?"
"Szevasz cica, kő kóla?"
És társai.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!