Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtál magadnak alfa férfit, vagy be kellett érned egy bétával, egyébbel?
Figyelt kérdés
F/312022. ápr. 11. 14:58
1/29 anonim válasza:
Igen, találtam. Most örülsz Balázska?
2/29 anonim válasza:
Találtam. De nem azt, aki szerintetek alfa, hanem akit praktikus szempontból alfának lehet nevezni
3/29 Noren1989 válasza:
Lejárt a munkaidő Bazsi?
Hogy vagy?
Mi a helyzet mostanság?
Mennyit ittál ma?
4/29 anonim válasza:
Semmi értelme nincs ennek a kategorizálásnak.
5/29 anonim válasza:
Nekem ő alfa. Mert nekem tökéletes.
6/29 anonim válasza:
Szerintem igen, találtam alfát. Mert nektek aki valahogy kinéz, intelligens, vannak céljai, beszédes, humoros, őszinte, és még a szexben is jó, azt asszem ti így hívjátok.
7/29 anonim válasza:
Igen talaltam, kettehugyozna teged mint egy hoembert. Ja,es nem volt se haza, se kocsija mikor osszejottunk. Na ezt kapd el ne a nathat
8/29 anonim válasza:
7-es!
Te is nyeles tojást szopogatsz?
Mert nő vagy az tuti!
9/29 anonim válasza:
Nem kell senkivel beérnünk, ha be kéne, nektek is lenne nőtök. De nincs. Azon egyszerű oknál fogva, hogy veletek az élet kb. milliószor lehet rosszabb, mint egyedül.
10/29 anonim válasza:
Nem találtam megfelelőt, de ez nem jelenti, hogy be kell érnem másmilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!