Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtál magadnak alfa férfit, vagy be kellett érned egy bétával, egyébbel?
Nincs lapátálla se milyen... vadász szeme? 😃 173cm és kevesebbet keres nálam, ez milyen betű megfelelője?
Viszont imádom hallgatni ahogy történelemről, irodalomról beszél, vagy mikor zenél nekem.
1000 közül is újra őt választanám ❤
Most mégis milyen választ vársz erre?
Mert szerintem senki nem fogja azt mondani neked hogy "hát igen, be kellett érnem egy betaval".
Nem azért mert hazudunk. Hanem mert azért vagyunk együtt vele mert nekünk ő az alfa, még akkor is ha szerinted béta.
Ez azért van 23-as,mert időközben rájöttél, hogy ennyit érsz a társkereső picon, hogy max egy béta pasi marad meg melletted.
ENNYI!
Változatlanul azt gondolom, hogy nincs alfa az emberek között. Hol látsz te olyat, hogy egy ember a puszta megjelenésével, nézésével elüldöz más embereket a közeléből?
Itt szoktam nézni a macska kolóniát. Ki van rakva a kaja, az alfa fog enni. Pontosan úgy, hogy odamegy és a másik fejvesztve menekül. Meg sem mozdul, semmit nem csinál. Csak néz.
A párzásukat még nem tudtam megfigyelni, de nyilván az alfa párzik.
Az embereknél tudsz ilyet? Hogy bemegy férfi az étterembe és mindenki elszalad, ő meg rárabol a kajákra? Vagy tudomásod van arról, hogy Balatonakaliban kizárólag Kis Gézának vannak utódai?
#24 vagy azért mert te elkepzelsz a hülye fejedben egy pasit hogy ő az adonisz és minden nő ilyenről álmodik.
De a valóságban meg nem így működik az ízlés.
Hova tovább nem is minden a külső.
Szokták mondani hogy a legszebb nőt is éppen unja valaki.
De persze ezt te el se tudod képzelni mert gondolom a legcsunyabbhoz se mersz hozzaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!