Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többet képzeltem bele a helyzetbe mint kellett volna?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok a véleményekre.. Van egy srác akivel ugyan annál a cégnél dolgozunk, viszont különböző projekteken és emeleteken, és mivel alíg pár hónapja dolgozunk itt mindketten, nem ismerjük egymást személyesen. Ritkán előfordul hogy "összefussunk" a folyosón és észre vettem eddig hogy mindig nézett engem.. pár napja a liftben találkoztam vele, csak ketten voltunk és köszöntem neki, ő persze visszaköszönt, de ennyi, nem beszélgettünk. Ma miközben vártam a liftet, pont ő szállt ki belőle, de úgy elment mellettem mintha levegő lettem volna.. nem is köszönt, de még csak rám se nézett, viszont a hátamnál levő csajnak köszönt (akivel ismerik is egymást). Az igazság az, hogy nagyon szimpatikus nekem és olyan jó érzéssel töltött el mindig amikor észre vettem hogy figyel és reménykedtem hogy talán azért mert érdeklem... a mai után felmerült bennem hogy talán csak bemeséltem magamnak hogy érdekelhetem, vagy lehet megijesztettem amikor a liftben a múltnap ráköszöntem :) szerintetek mi a helyzet?
Ez így eddig 0. Én kb mindenkinek köszönök a munkahelyen, liftben pláne. Azzal, hogy köszöntél neki biztos nem ijesztetted meg. Legyél vele kedves, esetleg kérd valamiben a segítségét munkaügyben, keress alkalmat a beszélgetésre aztán majd elválik.
2022. szept. 22. 13:39
2/14 anonim válasza:
A segítség kérés jó ötlet.
2022. szept. 22. 13:49
3/14 anonim válasza:
Kár, hogy előre köszöntél neki. Bocs, de szerintem nem érdekled, felejtsd el.
2022. szept. 22. 13:56
4/14 anonim válasza:
Ha mindig néz, elképzelhető, hogy tetszel neki. Akár még az is, hogy féltékennyé akart tenni, hogy megtudja, ő is tetszik-e (ebben az esetben rosszabb, mint mi, nők vagyunk néha).
De mivel ez nagyon kevés, lehet, hogy csak hallott rólad valamit, ami alapján úgy döntött, ő még köszönő viszonyban sem akar veled lenni.
2022. szept. 22. 13:56
5/14 A kérdező kommentje:
Első és második válaszoló: szerintem amennyire csak tehetem, mindig kedves vagyok az emberekkel, szóval ez nem gond, viszont mivel különböző projekteken és emeleten is dolgozunk, na meg nem ismerjük egymást, ezért ötletem sincs hogyan kérhetném a segítségét bármiben :) munkaügyben legalábbis esélytelen.
Negyedik válaszoló: nem tudom elképzelni mi rosszat hallhatott rólam, mivel még a csapatainkban lévő emberek sem ismerik egymást, vagy kommunikálnak xD
2022. szept. 22. 14:20
6/14 anonim válasza:
nem érdekled!
alapból ha olyan bunkó, h. nem köszön előre, mit akarsz? másodjára meg le szart még egy helló erejéig sem.
azért tűnhet úgy, h. ő nézett téged, mert te őt bámultad.
2022. szept. 22. 14:49
7/14 anonim válasza:
Pontosan, te nézted őt, ő mrg rád nézett. Azért ez a figyelestol messze van. Attól, hogy nő vsgy és rád néz, köszön valaki még nem akar semmit basszus. Te meg már most tultoltad a sztorit. Lehet idegesítette a bamulasod és inkább már nem is köszön, mert rajott hogy ilyen kavarós, túlgondolo tipus vagy.
2022. szept. 22. 19:46
8/14 A kérdező kommentje:
Azért kicsit félre értette az utcsó 2 kommentelő 😂 nem bámultam, egyáltalán.. eleinte alíg vettem őt észre, mivel többnyire még 2-3 sráccal járkált és még csak azt se tudtam hogy kollégák vagyunk.. akkor kezdett inkább feltünni higy nézz, amikor több alkalommal szembe kerültünk és én sem egyedül voltam, hanem másik 2 kolléganőmmel és amikor észre vettem őt, rámfele nézett, kb mindegyik ilyen alkalommal.. egyszer sem bámultam én őt 😂
2022. szept. 22. 21:01
9/14 anonim válasza:
Elbámészkodott.
2022. szept. 25. 01:15
10/14 anonim válasza:
Valószínűleg nincs párod, szabadok a vegyértékeid, ezért mások közömbös megnyilvánulásaiba, magatartásába is ábrándos tartalmakat képzelsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!