Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kellett volna reagálnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellett volna reagálnom udvariasan az alábbi kínos szituban?

Figyelt kérdés
Férjnél vagyok,utaztam egy buszon amit egy nagyon helyes buszvezető vezetett.Leszálláskor azt mondta, hogy mehetek még tovább vele, még egy kört vagy vmi hasonló, aranyos volt nem paraszt beszólás. Én meg ugy zavarban jöttem, hogy hirtelen csak annyit mondtam,nem köszi. Ultra gáz így visszagondoova, főleg hogy nagyon helyes volt a srác. Természetesen nem arra gondolok, hogy ki kellett volna kezdeni vele,hanem hogyan lehetett volna normálisan reagálni erre.Van gyűrűm de nem hinném hogy figyelte.
2022. aug. 31. 14:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
74%

Szerinted az a gáz, hogy nem incselkedtèl vele jobban??

Hidegvizet ihatsz a hazassàgodra

2022. aug. 31. 14:29
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Á, kicsit se célzás "elvinnélek egy körre" kifejezés!
2022. aug. 31. 14:36
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
Ettől tökéletesebben nem igazán válaszolhattál volna. Hacsak nem az a helyzet amit ez első írt...
2022. aug. 31. 14:37
 4/17 anonim ***** válasza:
61%

Egyet értek az elsővel.

Miért nem mindegy neked, hogy egy random idegent hogyan utasítottál vissza?

Nem voltál bunkó. Tömören, velősen válaszoltál normális módon és hangnemben.

Vagy mégis hogyan képzelted, mit kellett volna mondanod? Valami szexit vagy mi?

2022. aug. 31. 14:38
 5/17 A kérdező kommentje:

Hmakkor lehet,csak én éreztem, úgy hogy bunkó voltam,mert zavarban voltam!, Erre mondjuk nem gondoltam.

Akinek pepdig nem megy az értő olvasás, hát az nektek gáz.

2022. aug. 31. 15:13
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
Ez egy teljesen normális reakció volt a részedről.
2022. aug. 31. 15:15
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Ennyit a boldog házasságokról meg a hűségről. 😂Látom mentél volna egy kört még...
2022. aug. 31. 15:20
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen normálisan reagáltál. Kb. egy nap vagy 10 nőnek elmondja ugyanezt, ami kb. súrolja az utasok zaklatását.
2022. aug. 31. 15:21
 9/17 anonim ***** válasza:
70%

Csak a filmekben mondanak mindig frappansat, vicceset, flortoloset az ilyen szituaciokban.

Max neki lehet kinos, sz..rd le!

2022. aug. 31. 15:22
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted napi hány nőnek mondja még ezt? Amúgy szép férjed van, h hagyja, h buszozgassál.
2022. aug. 31. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!