Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kellett volna reagálnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellett volna reagálnom udvariasan az alábbi kínos szituban?

Figyelt kérdés
Férjnél vagyok,utaztam egy buszon amit egy nagyon helyes buszvezető vezetett.Leszálláskor azt mondta, hogy mehetek még tovább vele, még egy kört vagy vmi hasonló, aranyos volt nem paraszt beszólás. Én meg ugy zavarban jöttem, hogy hirtelen csak annyit mondtam,nem köszi. Ultra gáz így visszagondoova, főleg hogy nagyon helyes volt a srác. Természetesen nem arra gondolok, hogy ki kellett volna kezdeni vele,hanem hogyan lehetett volna normálisan reagálni erre.Van gyűrűm de nem hinném hogy figyelte.
2022. aug. 31. 14:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
38%

10

Talán szellemileg sérült a kérdező? Nyilván nem akar vezetni vagy most éppen oka volt, hogy nem. Nem a férjé az autó és nem neki kötelessége fuvarozni a feleséget. Szerezzen jogsit, ha nincs neki.

2022. aug. 31. 15:33
 12/17 anonim ***** válasza:
34%
Proli romantika.
2022. aug. 31. 15:49
 13/17 anonim ***** válasza:
12%

Külföldön minden jobb ,meg ott nincs is infláció és mindenki qrvàra okos , párkapcsolati problémái sincsenek.

Csak a "magyarok a hülyék, magyarok mindenbe a legszarabbak" - minden ilyen mentalitasú embert kilőnèk Szomáliàba a picsàba, ott terjeszthetnètek az okosságaitokat

2022. aug. 31. 16:09
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Lényeg lemaradt: ez a gyk , fele felhasználó unatkozik , másik fele sikertelen

Hangsúlyoznàm gyk , nem mindig reprezentálja a valóságot.

Sajnos ahok az emberek akik tudnànak segíteni , max a napiszarról ismerik az oldalt

2022. aug. 31. 16:11
 15/17 anonim ***** válasza:
2022. aug. 31. 16:14
 16/17 anonim ***** válasza:
24%
Tedd át ilyenkor gyorsan részben a 3. ujjadra a gyűrűt, és mutass be neki, hogy "Kösz, de nem".
2022. aug. 31. 17:00
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Hasonló szituban én felhívtam a barátomat, hogy vele beszélje meg az aktuális udvarló :D
2022. aug. 31. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!