Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet udvariasan megkérdezni valakitől, hogy benne lenne-e szexkapcsolatban?
Megsérteni nem lehet, csak megsértődni.
Mondhatnál nekem akármit, akkor sem sértődnék meg. Miért? Mert így döntöttem.
Az, hogy mondd neked valaki valamit, és ez neked rosszul esik, az a te döntésed, nem pedig a másik a hibás.
Szexkapcsolat nem úgy működik, hogy valakivel közlöd szexkapcsolatban akarsz lenni vele. Annak alakulnia kell magától. Nekem 2x volt szexkapcsolatom életem során. Egyik esetben netről megismert lánnyal komoly célzattal ismerkedtünk, de akkor én még szűz voltam. 6 évvel volt idősebb tőlem a lány. 1. randin szexeltünk (nem előre eltervezetten, hanem úgy alakult). Végül csak szexelgetni jártunk össze utána egy darabig, mert azt mondta komolyat nem akarna velem, mert attól fél, hogy rákapok annyira a dologra, hogy ő nem lesz elég nekem és megcsalom.
A másik lányt meg már régebbről ismertem. De csak haverilag. Aztán facebookon chatszexbe torkollt egy beszélgetésünk és utána megkérdezte szexelnék-e vele. De tudta, hogy nem akarok tőle semmi komolyat, így tényleg csak szexről szólt a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!