Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kikezdenetek a lanyotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikezdenetek a lanyotok legjobb barátnőjével? Ha legális korban lenne ?

Figyelt kérdés

2022. okt. 25. 13:28
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
19%

30.

Nem én írtam ezt a kérdést!!!

2022. okt. 25. 17:30
 32/35 anonim ***** válasza:
0%

Semmi kellemetlen nincs az egész szituációban. Ha a barátnő elmúlt 18 éves, onnantól felnőttkorúnak minősül, és ha ő is akarja a lány apjával a szexet, akkor semmi, semmi törvénytelen nincs benne. Te nem erőszakolhatod meg a barátnő érzéseit, hogy bűn egy 40-es pasihoz vonzódni, ha neki nem tetszenek a vele egykorú, tejfelesszájú, pattanásos, Hell energiaitalt szürcsülő tini fiúk tetszenek, akik 1 perc alatt elsülnek.

Ez van, fogadd el, hogy van aki férfit akar, és ha ő ezt a barátnője apjában látja meg, akkor kénytelen lesz a világ megérteni.

A lány meg nem tudom, miért akadna ki ezen. Inkább irigység lenne benne, hogy az apja és a barátnője egymásra talált, ő meg egy embert sem tudott magának fogni.

2022. okt. 25. 17:44
 33/35 anonim ***** válasza:
80%
27-tel értek egyet... nem az a gond, hogy ismerőssel akar "ismerkedni" (vagy, na, nevezzük a nevén a dolgot, dugni)... de hogy annyira beszűkült legyen a világa, hogy nem találkozik nővel a lánya ilyen-olyan barátain, ismerősein kívül? Ha vannak barátai, azokkal elmegy szórakozni, rengeteg nőhöz oda tud menni ismerkedni, baráti társaság, akik össze tudják ismertetni vkivel, munkahelyi ismeretségek...
2022. okt. 25. 17:56
 34/35 anonim ***** válasza:
77%

Elég gusztustalan az a pasi, mert apának nem nevezném, aki kikezd a lánya barátnőjével.

És eleve gusztustalanok ezek a vénségek, amikor a lányuk korú csajokra mozdulnak.

2022. okt. 25. 20:32
 35/35 A kérdező kommentje:

Miért lennék gusztustalanok mindig is a fiatalabb csajok tetszettek .szerintem ez genetikaba van kódolva nálunk mert egy férfi lehet apa 60 70 evesen is de egy nő 40 év felett már aligha

Kezdetben Tiétek a pálya azzal vagytok akivel akartok mi meg örülünk ha csordogál a nyalunk aztán idővel fordul a kocka

2022. okt. 25. 22:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!