Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikezdenetek a lanyotok legjobb barátnőjével? Ha legális korban lenne ?
Na várjunk...miért írja itt mindenki, hogy a lányom, mit szólna?
Mi köze hozzá???
Az én oldalamról: Nálam lakik. Én tartom el. én csináltam...remélem...úgy tudjuk.
Az ő oldaláról: Én vagyok az apja. A lány a barátnője.
17.
És hol a határ?
- Kötelező, hogy a csajom idősebb legyen a lányomnál?
- Kit dughatok, ha a barátnőjét nem? A tanárnőjét sem? A műkörmöse már jöhet? Vagy Kati sem jó, a kisbolt eladója, mert a lányom ott vásárol? És a barátnője anyja/nővére?
Az embereknek joguk van ahhoz, hogy boldogok legyenek. Ha a lány már felnőttkorú, (18 éves) akkor apuka teljesítette a kötelességét, felnevelte őt. Innentől fogva elég gonosz dolog lelkiismeret furdalást kelteni apuban vagy a barátnőben azért, amit mindketten akarnak. Semmi köze hozzá, inkább fogjon magának valami inast akivel el lehet, ne keltsen lelkiismerete furdalást olyan emberekben, akik nem követnek el bűncselekményt.
#19 A családi kapcsolatok bőven többről szólnak mint a puszta kötelességről. Aki nem érzi hogy hol az emberi jóízlés határa, annak mégis mi a francnak gyerek?
Jólvan, legyetek kangörcsösök egy életen át, és csináljatok hülyét magatokból azzal, hogy feleannyi idős kölykökkel kezdtek mint ahány évesek vagytok, de akkor minek a család? Csak kellemetlen helyzetbe hozzátok a gyereketeket, aki szégyenkezik miattatok. Érzelmileg amúgy sem tudnátok jó szülők lenni ezzel a mentalitással amit te is, és #18 is bemutattok; hogy amíg papíron teljesítitek a szülői kötelességetek minimumát, addig nem várhat tőletek emberileg semmit a gyereketek.
A tisztelet teljes hiányával gyereket vállalni gonosz dolog, nem pedig az, hogy egy lányt rosszul érint, ha az apja olyan kangörcsös, hogy nincsenek számára határok.
Szóval ja; nincs gyerek = nincs ilyen probléma. Gyerektelenül ráadásul még pénzt is tudtok spórolni, amivel felvághattok a gimiből frissen szabadult 18 évesek előtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!