Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek kollégával, vagy kolléganővel, ha szimpatikus?
Ahhoz azért nagyon pesszimistának kell lenni, hogy az összejövéskor már a szakítást tervezgessük. Ha az ember szerelmes, akkor ez nyilván nem akadály. A munkahely természetes közeg az ismerkedésre és meg lehet ismerni a másikat mindenféle szituációban. Ehhez képest a netes ismerkedés lutri.
Ha félresikerül, akkor meg max felmond az ember. Annyira nem nehéz új állást találni.
#22 mondtam hogy a pesszimisták gondolkodnak így.
Nem mersz szerelmes lenni, mert mi lesz ha szakítotok. Nem mersz lépni, mert félsz, hogy nem lesz munkád.
Félj inkább attól, hogy kihagysz egy jó lehetőséget ami soha nem tér vissza.
21. Másnak meg a munkahelyi ismerkedés lutri. Nekem pl a netes ismerkedés jött be igazán. Ott ismertem meg a párom, akivel azóta össze is házasodtunk. 13. éve vagyunk együtt.
És nem kellett hozzá feláldozni egyinkünknek sem az általa szeretett munkahelyét, megélhetését.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!